Château Rauzan Ségla 1993

Château Rauzan Ségla (Margaux)

30,00€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Château Rauzan Ségla 1993 te kopen op dit moment.

Château Rauzan Ségla produceert deze Château Rauzan Ségla 1993 , een wijn rode met herkomstaanduiding Margaux die cabernet franc, petit verdot, cabernet sauvignon en merlot druiven uit 1993 bevat en die een alcoholgraad van 12.00º bevat. Gerechten met gebraden vlees en vlees gaan uitstekend samen met Château Rauzan Ségla 1993. Een wijn rode beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co en heeft de volgende punten behaald: robert parker cijfer: 87.

Kenmerken · Château Rauzan Ségla

Soort Wijn: rode Wijn
Oogstjaar: 1993 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Margaux (Bordeaux,Frankrijk)
Wijnkelder: Château Rauzan Ségla
Volume: 75cl Andere volumes
6L en 5L
Plaats: RP87
Druiven: Merlot (75%), Cabernet Sauvignon (25%), Petit Verdot, Cabernet Franc
Combinatie: VleesGebraden vlees
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 12.00%

Beschrijving · Château Rauzan Ségla

Château Rauzan Ségla 1993 (Merlot, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot en Cabernet Franc)

Een lichte fade om de kleur hier. Heel nietszeggende op de neus, maar het onthullen van een kleine zwarte bessen met de tijd. Heel hard op de toegang tot de mond, met wederom enorme tannines voeten getreden, wat fruit en tannines zijn er. Een andere wijn moeilijk om te drinken, niet maar al te looizuur maar ook heel gesloten.

Château Rauzan Ségla

Château Rauzan Ségla Wijn kopen:

Meer meningen over Château Rauzan Ségla 1993

Brandy Erasmus

Gepubliceerd op 02.04

4 /5

Met het wildbraad goed gaat de . Ik deel graag deze wijn met vrienden.
De rand was bijna bruin van kleur. Worden opgemerkt de aroma's van geroosterd brood. Smakelijke smaak met herinneringen van chocolade.

Samenvatting van beoordelingen

(1 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  1
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 1 comments »

Beoordelingen van andere oogstjaren

Meningen over Château Rauzan Ségla 2012

Anoniem
Anoniem

4/5

Rauzan Rauzan en Ségla Gassies: in 1661, Pierre de Rauzan Desmezures twee eigenschappen waarvoor hij zijn naam gaf verworven. Rauzan-Ségla sinds 1994 behoort tot de beroemde Chanel, die zwaar in de eigenschap heeft geïnvesteerd.
66 hectare wijngaarden strekken klei en grind bodem, de Margaux streek. De planten van de wijngaard bestaat uit 60% Cabernet Sauvignon, 35% Merlot, Petit Verdot 3,5% en 1,5% Cabernet Frank. Rauzan-Ségla oefenen duurzame landbouw en vele andere maatregelen die bijdragen aan de kwaliteit van het Château.
De wijnen worden gerijpt in vaten (50% nieuw) gedurende 18 maanden.
Rauzan Ségla-2012 is een mengsel van 54,5% Cabernet Sauvignon, 44% Merlot en 1,5% Petit Verdot. Haar jurk is geïnkt kleur, blauwe en paarse tinten. Hij ademt heerlijke aroma's van zwart fruit, toast op een licht bloemig. De tannines zijn rijp voor een redelijk volle mid-gehemelte.
Verdere aanduidingen:
Decanter: 18/20

James Suckling: 92-93 / 100

Drinken of te houden: 20217 - 2030
PAIRING: Hindefilet, champignonsaus

Meningen over Château Rauzan Ségla 2011

Anoniem
Anoniem

4/5

Vroeger Rauzan-Ségla gevormd met Château Rauzan-Gassies één eigenschap. Rauzan-Ségla is vernoemd naar Pierre Maatregelen van Rauzan die het in 1661. Rauzan Ségla kocht bleef in dezelfde familie voor twee eeuwen en nog steeds behoorde bijna een eeuw in Bordeaux handelaren Cruse. Deze familie continuïteit, een gebroken tijd, lijkt weer worden opgeroepen uit de familie Wertheimer (ook eigenaar van Chanel) in de acquisiton werd in 1994. Intussen is deze historische geloofde was er snel bij om zijn potentieel te uiten.

Op dit moment, Rauzan-Ségla is de wijn die de meeste aanpak Chateau Margaux, de zuiverste definitie van Margaux. Door middel van minutieuze werk in de wijnmakerij en wijngaarden Rauzan Ségla is uitgegroeid tot een referentie.

De 2011 vintage van Château Rauzan-Ségla heeft onmiskenbare charme vakkundig combinatie van elegantie en kracht. De neus heeft een neus van zwart fruit. De smaak is fruitig, met een prachtig dichtheid van vet en een gladde textuur. Het zal ook zijn lengte behouden waardig van de Grote haar appellation.Boire of te houden: in 4-5 jaar en ook tot 2030
PAIRING: Rood vlees, gestoofd of gegrild

Meningen over Château Rauzan Ségla 2017

Saskia Groll
Saskia Groll

4/5

We dronken de fles al een tijd met vrienden en een goed gesprek.
Blijkbaar robijn had het meer intense reflecties. Frambozensmaak. De smaak had notities van oxydatie.
Je kunt het met elke maaltijd gebruiken.

Top aanbiedingen Margaux