Château Rauzan Ségla 2011

Château Rauzan Ségla (Margaux)

RP91WS89RVF16.5B+D17.5

Product niet beschikbaar in Nederland

85,00€ + 7,95€ Verzending (3 - 5 dagen)

85,00/stuk

Verzending: Vins et Cadeaux (Frankrijk)

Je ontvangt 1.13 punten voor elk product dat je koopt

Château Rauzan Ségla is de bereider van de Château Rauzan Ségla 2011 (85,00€), een wijn rode met herkomstaanduiding Margaux met petit verdot, merlot, cabernet sauvignon en cabernet franc druiven van het wijnjaar 2011 en met 13º alcoholgehalte. Combineer deze Château Rauzan Ségla 2011 met gebraden vlees en vlees om zo nog meer van zijn smaak te genieten. Een wijn rode beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co en beschikt bovendien over de beoordeling robert parker cijfer: 91 en wine spectator cijfer: 89.
You will like to know that...

Chateau Rauzan Segla 2011 is ongelooflijk, een toekomstgerichte wijn die in de loop van de tijd evolueert. Hoewel hij nog jong is, is het een wijn vol body, met een tanninestructuur die al tientallen jaren gerijpt heeft. Chateau Rauzan Segla 2011 is een wijn met een geweldige aromatische expressiviteit van bloemen, fruit, kruiden, zoethout en zoete bramen. In de mond heeft het een zijdeachtige textuur, fris en met tonen van aanhoudende mineraliteit. Deze wijn is gemaakt van de druiven Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Petit Verdot en Malbec, die het een diep, geconcentreerd en verrukkelijk karakter geven, ideaal om te combineren met rood vlees en gebraad. Chateau Rauzan Segla 2011 biedt, met zijn elegante paarse granaatkleur, de zuiverheid van fruit met energie en persoonlijkheid. Het is al een uitstekende wijn, en ongetwijfeld zal hij na verloop van tijd verder evolueren tot het de top van de beste wijnen ter wereld heeft bereikt.

Kenmerken · Château Rauzan Ségla

Soort Wijn: rode Wijn
Oogstjaar: 2011 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Margaux (Bordeaux,Frankrijk)
Wijnkelder: Château Rauzan Ségla
Volume: 75cl
Plaats: RP91WS89RVF16.5B+D17.5
Druiven: Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot
Combinatie: VleesGebraden vlees
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 13%

Beschrijving · Château Rauzan Ségla

Château Rauzan Ségla 2011 (Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot en Petit Verdot)

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: Château Rauzan Ségla 2011 heeft een paarse kleur, bijna zwart
 • Neus: bloemige en fruitige aroma's
 • Mond: is cool en dicht, relatief tannine, evenwichtig en medium body

Temperatuur: 14 tot 16 º C

MATE VAN ALCOHOL: 13%

WIJNARRANGEMENT: wit vlees, rood vlees en groenten

Wijnhuis: Château Rauzan Segla

DRUIVEN: 62% Cabernet Sauvignon, 36% Merlot en 2% Petit Verdot.

Château Rauzan Ségla

Château Rauzan Ségla Wijn kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Château Rauzan Ségla 2011

Gepubliceerd op 04.20

4/5

Château Rauzan Ségla 2011

2011 - Niet-contractuele foto. Mooie paarse jurk intens en diep. De neus van deze Margaux is complex en gemarkeerd rood en zwart fruit gesteund subtiel kruidig ​​en minerale accenten. zijdeachtig en zuiver een opmerkelijke lengte. Met de vintage 2012, Château Rauzan-Ségla tekent een wijn vol nuances, amplitude en tederheid. Een trouwe wijn identiteit van Margaux. Veld Château Rauzan Ségla: in 1661 een groot gebied werd gevormd door de rijke koopman Peter Desmezures Rauzan die als aangepaste wensen, gaf het zijn naam. Het landgoed bleef in de familie tot het splitsen in 1763. Sommigen werden goede Lord Gassies en de andere die van Baron Ségla. Onder leiding van keizer Napoleon III, de Bordeaux Kamer van Koophandel besloten om de grote kastelen van Bordeaux als de kwaliteit ervan te classificeren om ze te presenteren aan de wereldtentoonstelling in Parijs. De inspanningen van verschillende generaties zijn goed beloond: Château Rauzan-Ségla bovenaan de Tweede Cru Sort, net achter het Chateau Mouton Rothschild (tweede geklasseerd groei op dat moment). Het landgoed bleef in de familie tot 1866 Ségla, toen het werd verkocht aan de heer Durand-Dassiers. Zijn zoon, Frederick Cruse, erfde hij in 1903 en verkocht het vijftig jaar later aan de heer de Meslon. Hij had het idee Rauzan niet te gebruiken om een ​​grote wijn produceren, maar speculeren over de waarde van het onroerend goed. Iets briljant deed hij door de verkoop van het pand voor drie keer de aankoopprijs in 1960. De koper, een bedrijf bellen Liverpool John Holt & Co, legde ook de handen op Eschenhauer handelaar die werd daarmee de hoofdverdeler van de wijnen van het kasteel. Met deze nieuwe samenwerking en de investeringen die het genereert, vond Kasteel Rauzan Ségla haar kleuren en de kwaliteit van de wijn van weleer. De Chanel modehuis kocht het terrein van 52 hectare in 1994, is een grote reconstructie programma uitgevoerd: herstructurering en uitbreiding van de wijngaard, horeca en thuis. John Kolasa, toentertijd commercieel directeur van Chateau Latour, wordt ingehuurd om direct Rauzan Ségla en de wederopbouw van de reputatie van deze Margaux. Merk op dat de familie Wertheimer, hoofd van Chanel, is ook eigenaar van Château Canon 1ste Grand Cru Classé B in Saint-Emilion. In 2008 wordt een eigendom van de familie in de stad Arsac gekocht en draagt ​​de woning tot 60 hectare. Sinds 2014 is de talentvolle Nicolas Audebert is het domein van de orders. Taps toelopende tanks en land in de biologische landbouw zijn enkele voorbeelden van innovaties op dit gebied, die de vorderingen in de kwaliteit van zijn wijnen, blijkt uit de uitzonderlijke 2015.

Meer meningen over Château Rauzan Ségla 2011

Anoniem

Gepubliceerd op 05.02

4 /5

Vroeger Rauzan-Ségla gevormd met Château Rauzan-Gassies één eigenschap. Rauzan-Ségla is vernoemd naar Pierre Maatregelen van Rauzan die het in 1661. Rauzan Ségla kocht bleef in dezelfde familie voor twee eeuwen en nog steeds behoorde bijna een eeuw in Bordeaux handelaren Cruse. Deze familie continuïteit, een gebroken tijd, lijkt weer worden opgeroepen uit de familie Wertheimer (ook eigenaar van Chanel) in de acquisiton werd in 1994. Intussen is deze historische geloofde was er snel bij om zijn potentieel te uiten.

Op dit moment, Rauzan-Ségla is de wijn die de meeste aanpak Chateau Margaux, de zuiverste definitie van Margaux. Door middel van minutieuze werk in de wijnmakerij en wijngaarden Rauzan Ségla is uitgegroeid tot een referentie.

De 2011 vintage van Château Rauzan-Ségla heeft onmiskenbare charme vakkundig combinatie van elegantie en kracht. De neus heeft een neus van zwart fruit. De smaak is fruitig, met een prachtig dichtheid van vet en een gladde textuur. Het zal ook zijn lengte behouden waardig van de Grote haar appellation.Boire of te houden: in 4-5 jaar en ook tot 2030
PAIRING: Rood vlees, gestoofd of gegrild

Gepubliceerd op 14.59

4 /5

Die familie hebben gewoond, generatie na generatie, in het hart van dit land, gewiegd tussen het estuarium en de oceaan door de stroom van de passerende seizoenen, een met Moeder Natuur in deze unieke provincie bekend als Margaux. Hun leven is gewijd aan de wijnbouw en wijn, een unieke wereld waar savoir-faire en passie zijn onmiskenbaar. Alle voorouders voor hen gekoesterd de wijngaard van Rauzan-Ségla met zo'n volharding dat de ware rijkdom en intensiteit kan worden onthuld.

Gepubliceerd op 16.51

4 /5

In 1661, Pierre Maatregelen van Rauzan, grote handelaar, verwerft de wijngaard waaraan het zijn naam geeft. Voor twee eeuwen generaties van Rauzan zal dus slagen en opmerkelijk verbeteren van de reputatie van de wijnen van Château Rauzan-Ségla. De tweede Grand Cru Classé herboren in 1994, toen Chanel werd de eigenaar. Alles wordt vervolgens geïmplementeerd voor dit juweeltje van de Margaux appellatie vindt zijn reputatie en rang. De zorgvuldige onderhoud van de bodem, de grootte, handmatig oogsten, sorteren van de druiven zijn alle voorzorgsmaatregelen nodig zijn voor de uitzonderlijke kwaliteit van de geproduceerde wijnen. De wijnen van Château Rauzan-Ségla biedt een royaal boeket van een wetenschappelijke finesse die universeel erkende kwaliteiten van de streek van Margaux uitdrukt.

Gepubliceerd op 04.54

4 /5

Intense neus met rijke aroma's van roosteren schwarzbeerige, bramen, fris en tannine vast. In de mond, zeer massieve en geconcentreerd, recht, licht bitter, ondanks lichte Broze, maar goed volume en vlees, volle smaak. Een duidelijke kracht van wijn, die bijzonder geschikt is voor feestelijke gelegenheden.

Samenvatting van beoordelingen

(5 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  5
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 5 comments »

Beoordelingen van andere oogstjaren

Meningen over Château Rauzan Ségla 2012

Anoniem
Anoniem

4/5

Rauzan Rauzan en Ségla Gassies: in 1661, Pierre de Rauzan Desmezures twee eigenschappen waarvoor hij zijn naam gaf verworven. Rauzan-Ségla sinds 1994 behoort tot de beroemde Chanel, die zwaar in de eigenschap heeft geïnvesteerd.
66 hectare wijngaarden strekken klei en grind bodem, de Margaux streek. De planten van de wijngaard bestaat uit 60% Cabernet Sauvignon, 35% Merlot, Petit Verdot 3,5% en 1,5% Cabernet Frank. Rauzan-Ségla oefenen duurzame landbouw en vele andere maatregelen die bijdragen aan de kwaliteit van het Château.
De wijnen worden gerijpt in vaten (50% nieuw) gedurende 18 maanden.
Rauzan Ségla-2012 is een mengsel van 54,5% Cabernet Sauvignon, 44% Merlot en 1,5% Petit Verdot. Haar jurk is geïnkt kleur, blauwe en paarse tinten. Hij ademt heerlijke aroma's van zwart fruit, toast op een licht bloemig. De tannines zijn rijp voor een redelijk volle mid-gehemelte.
Verdere aanduidingen:
Decanter: 18/20

James Suckling: 92-93 / 100

Drinken of te houden: 20217 - 2030
PAIRING: Hindefilet, champignonsaus

Meningen over Château Rauzan Ségla 2017

Saskia Groll
Saskia Groll

4/5

We dronken de fles al een tijd met vrienden en een goed gesprek.
Blijkbaar robijn had het meer intense reflecties. Frambozensmaak. De smaak had notities van oxydatie.
Je kunt het met elke maaltijd gebruiken.

Meningen over Château Rauzan Ségla 2016

Vanderveer Voog
Vanderveer Voog

4/5

Rauzan Ségla Margaux 2016
Ik kocht de Rauzan Ségla Margaux op de website van de wijnkelder, maar het was niet goedkoop.
Intense robijnrode kleur met een hoge intensiteit. Aroma's van gedroogde vruchten. Ik had de indruk dat het een genoeg bodied wijn was.

Meningen over Château Rauzan Ségla 2013

Larry Reijerss
Larry Reijerss

4/5

Ik heb ervan genoten met een goede vriend.
Erg helder robijnrood van kleur en met bruine dakpan reflecties. Beheers de geur van aardbeien. Ik bleef de smaak op een goede tijd te merken .
Ik gebruikte het met een paar spiezen.
Vromme Von Hengel
Vromme Von Hengel

4/5

Château Rauzan Ségla 2Eme Cru 2013
Het stond tegenvoer het voedsel. Ik gebruikte deze Château Rauzan Ségla 2Eme Cru eens met mijn collega's.
Rood met violete reflecties. Het ruikt naar kersen en rood fruit. De fles was slecht en rook naar fosfor.

Top aanbiedingen Margaux