Trends:

Mendoza

Catena Zapata Adrianna Mundus Bacillus Terrae 2016

75cl Inhoud

RP97Parker

Catena Zapata Adrianna Mundus Bacillus Terrae 2016

249,00€
249,00€
Winkel: Grand Cru Wijnen Estimated delivery: 3 dagen
Verzendkosten: 5,95€
Slechts 4 stuks

Kenmerken

Soort Wijn: rode Wijn
Oogstjaar: 2016 Andere wijnjaren
2014, 2012 en 2011
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Mendoza (Cuyo, Argentinië)
Wijnkelder: Bodega Catena Zapata
Volume: 75cl
Druiven: Malbec
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 14.5%
Catena Zapata Adrianna Mundus Bacillus Terrae 2016 (249,00€) wordt ons aangeleverd door Bodega Catena Zapata. Het gaat om een wijn rode uit Mendoza met malbec druiven uit 2016 en met een alcoholgraad van 14.5º. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een rode die een beoordeling van 4 punten uit 5 verdient en is in gidsen en vakbladen beoordeeld als robert parker cijfer: 97.

Omschrijving van Catena Zapata Adrianna Mundus Bacillus Terrae 2016

Catena Zapata Adrianna Mundus Bacillus Terrae 2016 (Malbec)

Producent: Bodega Catena Zapata

abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Mendoza

druiven: Malbec

Meer zien

Points

RP97Parker

Reviews van Catena Zapata Adrianna Mundus Bacillus Terrae 2016

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Catena Zapata Adrianna Mundus Bacillus Terrae 2016:Waarderen Catena Zapata Adrianna Mundus Bacillus Terrae 2016:

4 /5

De fameuze Adrianna wijngaard in Gualtallary is wellicht de meest bestudeerde wijngaard ter wereld en is de beste wijngaard van Catena voor malbec. De wijngaard is gelegen op een respectabele hoogte van maar liefst 1480 meter. Sinds 2011 wordt er een high-end Adrianna geproduceerd onder de naam: Adrianna Mundus Bacillus Terrae. Alleen in dit gedeelte (hoogte en plot) kan de Malbec wijnstok het optimale aan voedingsstoffen opnemen wat zorg draagt dat deze absolute grandcru onder de Adrianna's opmerkelijk expressief en onderscheidend is. Dit is een ongekend fraaie Adrianna en we zijn bijzonder trots dat we deze uitvoering kunnen aanbieden. Bodega Catena Zapata wordt gezien als het vlaggeschip van de wijnhuizen in Argentinië. De uitspraak van Robert Parker zegt veel: 'when all is said and done, Catena Zapata is the Argentina winery of reference, the standard of excellence'.
Meer zien
,
Reviews van andere oogstjaren van Catena Zapata Adrianna Mundus Bacillus Terrae 201620122011

4/5

De fameuze Adrianna wijngaard in Gualtallary is wellicht de meest bestudeerde wijngaard ter wereld en is de beste wijngaard van Catena voor malbec. De wijngaard is gelegen op een respectabele hoogte van maar liefst 1480 meter. Sinds 2011 wordt er een high-end Adrianna geproduceerd onder de naam: Adrianna Mundus Bacillus Terrae. Alleen in dit gedeelte (hoogte en plot) kan de Malbec wijnstok het optimale aan voedingsstoffen opnemen wat zorg draagt dat deze absolute grandcru onder de Adrianna's opmerkelijk expressief en onderscheidend is. De 2011 is de eerste uitvoering van de Adrianna Mundus Bacillus Terrae. Dit is een ongekend fraaie Adrianna en we zijn bijzonder trots dat we deze uitvoering kunnen aanbieden. Bodega Catena Zapata wordt gezien als het vlaggeschip van de wijnhuizen in Argentinië. De uitspraak van Robert Parke zegt veel: ‘when all is said and done, Catena Zapata is the Argentina winery of reference, the standard of excellence’.
Meer zien
Grand Cru Wijnen

4/5

De fameuze Adrianna wijngaard in Gualtallary is wellicht de meest bestudeerde wijngaard ter wereld en is de beste wijngaard van Catena voor malbec. De wijngaard is gelegen op een respectabele hoogte van maar liefst 1480 meter. Sinds 2011 wordt er een high-end Adrianna geproduceerd onder de naam: Adrianna Mundus Bacillus Terrae. Alleen in dit gedeelte (hoogte en plot) kan de Malbec wijnstok het optimale aan voedingsstoffen opnemen wat zorg draagt dat deze absolute grandcru onder de Adrianna's opmerkelijk expressief en onderscheidend is. De 2011 is de eerste uitvoering van de Adrianna Mundus Bacillus Terrae. Dit is een ongekend fraaie Adrianna en we zijn bijzonder trots dat we deze uitvoering kunnen aanbieden. Bodega Catena Zapata wordt gezien als het vlaggeschip van de wijnhuizen in Argentinië. De uitspraak van Robert Parke zegt veel: ‘when all is said and done, Catena Zapata is the Argentina winery of reference, the standard of excellence'.
Meer zien
Grand Cru Wijnen