Trends:

Antoine Jobard Meursault 1er Cru Blagny 2016

Domaine François et Antoine Jobard (Meursault 1er Cru)

RP93Parker Guide

99,95€ + 5,95€ Verzending (3 dagen)

599,70€ + 5,95€ Verzending (3 dagen)

599,70€ + 5,95€ Verzending (3 dagen)

99,95/stuk

Verzending: Grand Cru Wijnen

Je ontvangt 1.33 punten voor elk product dat je koopt

Slechts 6 stuks!

Domaine François et Antoine Jobard is de producent van Antoine Jobard Meursault 1er Cru Blagny 2016 (99,95€), een wijn witte uit Meursault 1er Cru met chardonnay druiven van het wijnjaar 2016 en die een alcoholgehalte van 12.5º heeft. Een wijn witte beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co en zowel gidsen als tijdschriften uit de branche beoordelen hem met robert parker cijfer: 93.

Kenmerken · Antoine Jobard Meursault 1er Cru Blagny

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2016 Andere wijnjaren
2015, 2013 en 2012
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Meursault 1er Cru (Bourgogne,Frankrijk)
Wijnkelder: Domaine François et Antoine Jobard
Volume: 75cl
Plaats: RP93Parker Guide
Druiven: Chardonnay
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 12.5%

Beschrijving · Domaine François et Antoine Jobard

Antoine Jobard Meursault 1er Cru Blagny 2016 (Chardonnay)

Producent: Domaine François et Antoine Jobard

abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Meursault 1er Cru

druiven: Chardonnay

Domaine François et Antoine Jobard

Domaine François et Antoine Jobard Wijn kopen:

Meer meningen over Antoine Jobard Meursault 1er Cru Blagny 2016

Grand Cru Wijnen

Gepubliceerd op 06.02

4 /5

Deze Meursault "Blagny" is gemaakt van 100% chardonnay druiven die handmatig op een strenge wijze gesorteerd worden om voor kwaliteit te zorgen, de druif groeit op een grond die veel kalk en krijt bevat wat een positieve invloed op de smaak van de wijn heeft. De Meursault is onberispelijk nauwkeurig, gewichtloos en zeer genadig. Deze wijn bevat vele aroma's en vele smaken waaronder de meest dominante aroma's van zoete, bloemige noten, munt en witte perzikken zijn. De geur van de Meursault is zeer complex evenals de smaak waarin men wat van deze aroma's terug kan vinden. Al in al is het een wijn van mooie textuur en finesse. Pracht Meursault met een geweldig drinkvenster (2032+). Parker schrijft: "The persistence feels long but tender, completing one of the domaine's best wines this vintage. This would be my pick from Jobard this year"

Samenvatting van beoordelingen

(1 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  1
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 1 comments »

Beoordelingen van andere oogstjaren

Meningen over Antoine Jobard Meursault 1er Cru Blagny 2015

Grand Cru Wijnen
Grand Cru Wijnen

4/5

Antoine Jobard Meursault Blagny 1er Cru 2015
Deze Meursault "Blagny" is gemaakt van 100% chardonnay druiven die handmatig op een strenge wijze gesorteerd worden om voor kwaliteit te zorgen, de druif groeit op een grond die veel kalk en krijt bevat wat een positieve invloed op de smaak van de wijn heeft. De Meursault is onberispelijk nauwkeurig, gewichtloos en zeer genadig. Deze wijn bevat vele aroma's en vele smaken waaronder de meest dominante aroma's van zoete, bloemige noten, munt en witte perzikken zijn. De geur van de Meursault is zeer complex evenals de smaak waarin men wat van deze aroma's terug kan vinden. Al in al is het een wijn van mooie textuur en finesse. Pracht Meursault met een geweldig drinkvenster (2030+). Parker schrijft: "The persistence feels long but tender, completing one of the domaine's best wines this vintage. This would be my pick from Jobard this year"

Meningen over Antoine Jobard Meursault 1er Cru Blagny 2013

Grand Cru Wijnen
Grand Cru Wijnen

4/5

Antoine Jobard Meursault Blagny 1Er Cru 2013
Deze Meursault "Blagny" is gemaakt van 100% chardonnay druiven die handmatig op een strenge wijze gesorteerd worden om voor kwaliteit te zorgen, de druif groeit op een grond die veel kalk en krijt bevat wat een positieve invloed op de smaak van de wijn heeft. De Meursault is onberispelijk nauwkeurig, gewichtloos en zeer genadig. Deze wijn bevat vele aroma's en vele smaken waaronder de meest dominante aroma's van zoete, bloemige noten, munt en witte perzikken zijn. De geur van de Meursault is zeer complex evenals de smaak waarin men wat van deze aroma's terug kan vinden. Al in al is het een wijn van mooie textuur en finesse. Pracht Meursault met een geweldig drinkvenster (2030+)

Meningen over Antoine Jobard Meursault 1er Cru Blagny 2012

Grand Cru Wijnen
Grand Cru Wijnen

4/5

Antoine Jobard Meursault Blagny 1Er Cru 2012
Deze Meursault "Blagny" is gemaakt van 100% chardonnay druiven die handmatig op een strenge wijze gesorteerd worden om voor kwaliteit te zorgen, de druif groeid op een grond die veel kalk en krijt bevat wat een positieve invloed op de smaak van de wijn heeft. De Meursault is onberispelijk nauwkeurig, gewichtloos en zeer genadig. Deze wijn bevat vele aroma's en vele smaken waaronder de meest dominante aroma's van zoete, bloemige noten, munt en witte perzikken zijn. De geur van de Meursault is zeer complex evenals de smaak waarin men wat van deze aroma's terug kan vinden. Al in al is het een wijn van mooie textuur en finesse.

Top aanbiedingen Meursault 1er Cru