Trends:

Engeland

Mini Gin Hendrick's 50ml

50ml

Mini Gin Hendrick's 50ml

3,55€
3,55€
Winkel: GrauOnline NL (Spanje) Estimated delivery: 4 dagen
Verzendkosten: 16,95€
Vaste prijs tot 9 eenheden

Je hoort vast graag dat…

Deze kristallen miniatuur van Hendricks Gin is een replica van de fles van 70 cl. De beroemde gin van het wijnhuis William Grant & amp; Sons de Hendricks Gin, bevindt zich in Girvan, Schotland, en heeft Gin Tonic-combo's beroemd gemaakt. Het is uniek vanwege zijn botanische bijzondere geaardheid. Wist u dat er voor de destillatie ervan bloemen, wortels, vruchten en zaden van over de hele wereld worden verzameld? Het recept is geheim en aan het einde van de destillatie wordt een infusie van rozen- en komkommerbloemblaadjes toegevoegd die het de subtiele nuances geven die het karakteriseren.

De Gin Hendricks Gin is een zoete jenever, geproduceerd in kleine hoeveelheden van 450 liter, zodat de meesterdistilleerder volledige controle heeft over het proces, en wordt daarom beschouwd als een "jenever met beperkte productie". Het wordt gedistilleerd in twee distilleerketels en deze combinatie van twee verschillende likeuren slaagt erin om een buitengewoon soepele en evenwichtige jenever te creëren, maar met karakter.

De merkambassadeur van Hendricks Gin, Marco Calaza, is een expert in cocktails. Zijn beste tips om de beste Gin Tonic te maken, is het zorgvuldig afmeten van de hoeveelheden en het verkrijgen van de beste ingrediënten. Als u uw vrienden wilt verrassen met een gin-cocktail, is dit de oplossing: in bijna alle klassieke of exotische combinaties komt de maat van de jenever overeen met die van deze miniatuur.

Meer zien

Kenmerken

Categorie:Miniaturen (Gourmet)
Producent: Girvan Distillery
Volume: 5cl
Alcoholpercentage: 40%
Land: Engeland

Beschrijving van Mini Gin Hendrick's 50ml

Mini Gin Hendrick's 50ml

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: MIni Hendricks 50ml heeft een transparante kleur
 • Geur: De neus biedt golf na golf van botanische en bloemen parfums, met de laatste bourquet gecentreerd bloemengeuren van komkommer en lente tuin
 • Mond: De uitdaging is matig vet mond, halfzoete en zachtjes kruiden midden-mond blijft spirited, plantaardige en aards. De afdronk heeft jeneverbes met een droge afdronk en mineraliteit.

VOORBEREIDING: traditionele ambacht Genève plantaardige, jeneverbes, koriander en schillen van citrusvruchten, maar de speciale infusie van komkommer en rozenblaadjes zorgt voor een unieke en onverwachte smaak.

PRODUCER: William Grant & Sons Ltd

ALCOHOL: 41,4%

Meer zien

Reviews van Mini Gin Hendrick's 50ml

3.5

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Mini Gin Hendrick's 50ml:Waarderen Mini Gin Hendrick's 50ml: