Trends:

Montecucco

Campinuovi Montecucco Rosso 2018

75cl

Campinuovi Montecucco Rosso 2018

14,10€
14,10€
Winkel: Xtrawine NL (Italië) Estimated delivery: 4 - 7 dagen
Verzendkosten: 17,43€
Slechts 7 stuks

Kenmerken

Soort Wijn: rode Wijn
Oogstjaar: 2018 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Montecucco (Toscane, Italië)
Wijnkelder: Campinuovi
Volume: 75cl
Druiven: Sangiovese (80%), Merlot (5%), Cabernet Sauvignon (15%)
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 14%
Campinuovi Montecucco Rosso 2018 (14,10€) is een wijn rode met herkomstaanduiding Montecucco uit de wijnkelders van Campinuovi die cabernet sauvignon, merlot en sangiovese druiven bevat uit 2018 en met 14º alcoholgraad.

Beschrijving van Campinuovi Montecucco Rosso 2018

Campinuovi Montecucco Rosso 2018 (Sangiovese, Merlot en Cabernet Sauvignon)

Producent: Campinuovi

abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Montecucco

druiven: Sangiovese, Merlot en Cabernet Sauvignon

Meer zien

Reviews van Campinuovi Montecucco Rosso 2018

Dit product heeft nog geen beoordelingen. Wees de eerste om te beoordelen.

Reviews van andere oogstjaren van Campinuovi Montecucco Rosso 2018201220162013

4/5

E 'van de aarde die zijn geboren producten Campinuovi, een heuvelachtig en ongerept, omgeven door bossen, olijfbomen en wijngaarden; waar de heuvels van de berg Amiata naar de Maremma vlakte en zie je de zee aan de horizon.
Een klein bedrijf, waar het land is meesteres, waar de natuur biedt haar vruchten en passie van de mens verandert ze in unieke producten, getrouwe weergave van het grondgebied. De boerderij Campinuovi is gelegen in het zuiden van Toscane, in de stad Cinigiano (Grosseto), twintig kilometer ten zuiden van Montalcino. Gelegen op de hellingen van de berg Amiata, het bedrijf geconfronteerd met een grote vlakte Maremmana ongeveer veertig kilometer van de Tyrrheense Zee.
Campinuovi geboren in 2000 toen, na een lange onderzoek in verschillende gebieden van Toscane, hebben we geïdentificeerd in wat vandaag de dag het bedrijf land geschikt is voor de doelstellingen. De bedoeling was om een ​​plek waar je kunt maken van een klein bedrijf kan een "echte wijn" met een persoonlijkheid als gevolg van de binding van het gebied met het werk van de mens te produceren te vinden.
Deze site werd uiteindelijk gevonden in Campinuovi. Het land ligt op een heuvel op het zuiden hadden andere functies ideale bodem en het microklimaat. De hoofdactiviteit is de wijnbouw, gevolgd door een kleine productie van honing en olijfolie.
Het bedrijf is gecertificeerd biologisch controleorgaan CODEX, die sinds 2006 heeft gesteund de directie volgens de principes van de biologisch-dynamische landbouw. Campinuovi houdt zich aan het Handvest van de kwaliteit van de "Renaissance du terroir"
VIEW: intens robijnrood met paarse reflecties. NEUS: intens met bloemige noten helder en geurig. Blackberry, peper, sint. MOND: Jong en onbezonnen, wijnbouwproducten. MOND warm, zacht en fruitig. TYPE: Montecucco DOC Fabrikant: Campinuovi DRUIVEN: Sangiovese (60%), Cabernet (30%), Merlot (10%) VERGRIJZING: in vaten van de capaciteit van 20 hl. in Sloveens eiken en het Frans en dan glas voor 3 maanden OOGST: met de hand in kratten met de selectie in de wijngaard PRODUCTION OPMERKINGEN: de landbouw en de 'cordon eenzijdige WIJN: natuurlijke gisting uitgevoerd door natuurlijke gisten in eiken vaten Sloveense eiken 70 hl voor de sangiovese en in roestvrijstalen tanks van 25 hl voor de cabernet sauvignon ETEN: pastagerechten, wit en rood vlees, kaas, stoofschotels gemaakt met groenten. DIENEN: 18 ° GRADEN: 14.50 °
Meer zien

4/5

Ik gebruikte de Campinuovi Montecucco Rosso met mijn partner in een romantisch plan.
Lichter rood dan normaal. Beheers de geur van aardbeien. Voor mij dit 2016 rook naar kurk.
Ik koppelde het met niets.
Meer zien

4/5

Ik dronk het met mijn beste vriend.
De Bigarreau kleur. Aroma's van zwarte chocolade. Een bekende wijn, die koort in de mond staat.
Wij dronken hem met een spies.
Meer zien

Andere producten van hetzelfde wijnhuis