Trends:

Monterey

Birichino Petulant Naturel Malvasia Monterey 2016

75cl

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2016
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Monterey (Californië (regio), Verenigde Staten)
Wijnkelder: Birichino
Volume: 75cl
Druiven: Malvasía
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 13%
Birichino biedt ons deze Birichino Petulant Naturel Malvasia Monterey 2016 (402,24€), een wijn witte vervaardigd in het gekwalificeerde wijngebied Monterey wiens selectie malvasía druiven uit het wijnjaar 2016 bevat en die een alcoholgraad van 13º heeft. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een witte die een beoordeling van 4 punten uit 5 verdient.

Beschrijving van Birichino Petulant Naturel Malvasia Monterey 2016

Birichino Petulant Naturel Malvasia Monterey 2016 (Malvasía)

Producent: Birichino

abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Monterey

druiven: Malvasía

Meer zien

Reviews van Birichino Petulant Naturel Malvasia Monterey 2016

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Birichino Petulant Naturel Malvasia Monterey 2016:Waarderen Birichino Petulant Naturel Malvasia Monterey 2016:

4 /5

Bewolkt met een kans op amazeballs. Ja, het zou bewolkt zijn. Petulant naturel is klagerig antwoord Birichino's over hoe om een ​​complexe en heerlijke licht "nukkig" wijn met behulp van traditionele lo-fi methoden die niet nodig luxe-groep gefinancierde productie-apparatuur, noch marketing pluis te produceren. Een mix van twee rassen geplant naast elkaar jusy verlegen van 3 decennia geleden tegen de Kerstman Lucias van de Salinas Valley, in 2016 is 100% Malvasia Bianca met slechts een aanraking van malvasia sap dat werd toegevoegd terwijl het actief fermenteren. Het resultaat is iets licht pétulant- subtiel verfrissend, zacht en geurig. Elke fles wordt met de hand gevuld en afgedekt, en heeft nog steeds de fijne droesem bevat binnen, net als op fles ambachtelijke bieren. Elke fles is een variatie op een thema van bloemen flitsen van frangipani, kamperfoelie en nectarine bloeien. Snap sommige up.
Meer zien
,