Bouza Tannat A6 Parcela Única 2011

Bodega Bouza (Montevideo)

37,63€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Bouza Tannat A6 Parcela Única 2011 te kopen op dit moment.

Bodega Bouza levert ons Bouza Tannat A6 Parcela Única 2011 , een wijn rode met herkomstaanduiding Montevideo op basis van tannat druiven uit 2011 en die een alcoholgraad van 13.5º heeft. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een rode die een beoordeling van 4 punten uit 5 verdient.

Kenmerken · Bouza Tannat A6 Parcela Única

Soort Wijn: rode Wijn
Oogstjaar: 2011 Andere wijnjaren
2016, 2015 en 2014
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Montevideo (Montevideo,Uruguay)
Wijnkelder: Bodega Bouza
Volume: 75cl
Druiven: Tannat (100%)
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 13.5%

Beschrijving · Bodega Bouza

Bouza Tannat A6 Parcela Única 2011 (Tannat)

Het wijnhuis werd in 1942 gebouwd naar het voorbeeld van de Franse kastelen door visionaire Numa vissen, met het concept van heerlijke wijnen. gerestaureerd in 2002 behoud van de originele concepten, leven in het de essentie van de oude en de technologie nodig voor een uitstekende moderne wijnmaken. de woning is verdeeld in twee wijngaarden: wijngaard Melilla, waar de wijnmakerij is gevestigd, heeft ongeveer 10 hectare wijngaarden Albariño, Chardonnay, Merlot, Tempranillo en Tannat. Viooltjes wijngaard is samengesteld uit ongeveer 12 hectare, van rassen Albariño, Chardonnay, Merlot, Tempranillo en Tannat. bouza wijnmakerij geboren als een familiebedrijf, gedreven door de liefde voor het veld en uit. groeide uit de hand van een fundamentele vooronderstelling: werken op kleine schaal aanbieden van betere resultaten. Om dit te bereiken, hebben we zorg en we angstvallig gehele proces, van de wijngaard tot het glas. Wij geloven dat dit de weg voor de lange termijn, onze wijnen weerspiegelen de persoonlijkheid die ons identificeert. rassen die wij produceren zijn, Albariño witte wijnen en chardonnay en merlot, tempranillo en Tannat rode wijnen, de laatste is de variëteit die wijnen identificeert uit Uruguay. geoogst bij optimale rijpheid medio maart. een keer in de wijnmakerij worden geselecteerd korrel voor korrel druiven. gecontroleerde gisting bij 26 º C met 2 overs en dagelijks pigeage. Totale maceratie van 12 dagen. 16 maanden in nieuwe Franse en Amerikaanse eiken vaten. niet van toepassing op filtratie om hun volledige potentieel te behouden.

Bodega Bouza

Bodega Bouza Wijn kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Bouza Tannat A6 Parcela Única 2011

Gepubliceerd op 05.08

4/5

Bouza Tannat A6 Parcela Única 2011

Purple. Kweepeer en zoethout aroma, met hints van geroosterde. De smaak is in balans met fluweelzacht gevoel. Lange afdronk.
lees alles

Meer meningen over Bouza Tannat A6 Parcela Única 2011

Gepubliceerd op 14.52

4/5

Purple. kweepeer en zoethout aroma, met hints van geroosterde. De smaak is in balans met fluweelzacht gevoel. lange afdronk.
lees alles
Gerelateerde meer opinies over Bouza Tannat A6 Parcela Única 2011 »

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Beoordelingen van andere oogstjaren

Meningen over Bouza Tannat A6 Parcela Única 2015

Devidavino.com
Devidavino.com

4/5

Purple. Kweepeer en zoethout aroma, met hints van geroosterde. De smaak is in balans met fluweelzacht gevoel. lange afdronk.
lees alles

Meningen over Bouza Tannat A6 Parcela Única 2014

Devidavino.com
Devidavino.com

4/5

Purple. Aroma kweepeer en zoethout, met een vleugje geroosterde. De smaak is evenwichtig met fluweelzacht gevoel. lange afdronk.
lees alles
En Copa De Balón
En Copa De Balón

4/5

Rode wijn van Urugay uit de Bouza wijnmakerij. 100% Tannat.
lees alles