Bouza Tempranillo Tannat 2011

Bodega Bouza (Montevideo)

20,85€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Bouza Tempranillo Tannat 2011 te kopen op dit moment.

Bodega Bouza presenteert ons deze Bouza Tempranillo Tannat 2011 , een wijn rode uit het gekwalificeerd wijngebied Montevideo met de beste tannat en tempranillo druiven uit het wijnjaar 2011 en wiens alcoholgraad is 14.5º. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een rode die een beoordeling van 4 punten uit 5 verdient.

Kenmerken · Bouza Tempranillo Tannat

Soort Wijn: rode Wijn
Oogstjaar: 2011
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Montevideo (Montevideo,Uruguay)
Wijnkelder: Bodega Bouza
Volume: 75cl
Druiven: Tempranillo (60%), Tannat (40%)
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 14.5%

Beschrijving · Bodega Bouza

Bouza Tempranillo Tannat 2011 (Tempranillo en Tannat)

Het wijnhuis werd in 1942 gebouwd naar het voorbeeld van de Franse kastelen door visionaire Numa visserij, met het concept van Fine Wines. In 2002 gerestaureerd, waarbij de oorspronkelijke concepten, wonen in het de essentie van de oude en de technologie voor een uitstekende moderne wijnmaken. De woning is verdeeld in twee wijngaarden: de wijngaard van Melilla, waar het wijnhuis is gelegen, heeft ongeveer 10 hectare wijngaarden van Albariño, Chardonnay, Merlot, Tempranillo en Tannat. De wijngaard bestaat Violets ongeveer 12 hectare, rassen Albariño, Chardonnay, Merlot, Tempranillo en Tannat. Bodega Bouza geboren als een familiebedrijf, gedreven door de liefde voor het veld en uit. Groeide hand in hand met een fundamentele vooronderstelling: kleinschalig werk levert altijd betere resultaten. Om dit te bereiken, we de zorg en we angstvallig gehele proces, van de wijngaard tot het glas. Wij geloven dat dit de manier is voor de lange termijn, onze wijnen weerspiegelen de persoonlijkheid die ons identificeert. De rassen die wij produceren zijn, Albariño witte wijnen Chardonnay en Merlot, Tempranillo en Tannat rode wijnen, de laatste is de variëteit die Uruguay wijnen identificeert. Geoogst bij optimale rijpheid moment, eind februari tot begin maart Tempranillo en Tannat voor. Handmatige selectie van de druiven bessen met bessen. Gecontroleerde gisting bij 26 º C. Maceratie tijdens de gisting met 2 overs en dagelijks ponsen neer. Leeftijd van negen maanden in vaten van Franse en Amerikaanse eik.

Bodega Bouza

Bodega Bouza Wijn kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Bouza Tempranillo Tannat 2011

Gepubliceerd op 05.08

4/5

Bouza Tempranillo Tannat 2011

Intens rood met paarse tinten. De neus hints van rood fruit en kweepeer met een ietwat zuivel inname. Sweet entree, gemiddeld volume en eind sterke aanwezigheid.
lees alles

Meer meningen over Bouza Tempranillo Tannat 2011

Gepubliceerd op 04.40

4/5

Intens rood met paarse tinten. De neus hints van rood fruit en kweepeer met een ietwat zuivel inname. Sweet entree, gemiddeld volume en eind sterke aanwezigheid.
lees alles
Gerelateerde meer opinies over Bouza Tempranillo Tannat 2011 »

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »