Trends:

Mosel-Saar-Ruwer

Schloss Lieser Sl Helden Riesling Spätlese Trocken 2016

75cl Inhoud

20,16€ (Richtprijs)

Kenmerken

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2016
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Mosel-Saar-Ruwer (Mosel - General, Duitsland)
Wijnkelder: Weingut Schloss Lieser
Volume: 75cl
Druiven: Riesling
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 11.5%
Weingut Schloss Lieser is de producent van Schloss Lieser Sl Helden Riesling Spätlese Trocken 2016 , een wijn witte uit Mosel-Saar-Ruwer met riesling druiven van het wijnjaar 2016 en met 11.5º alcoholgraad. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een witte die een beoordeling van 4 punten uit 5 verdient.

Bereiding van Schloss Lieser Sl Helden Riesling Spätlese Trocken 2016

Schloss Lieser Sl Helden Riesling Spätlese Trocken 2016 (Riesling)

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: De Schloss Lieser Sl Helden Riesling Spätlese Trocken 2016 is een droge wijn met een elegant wit wordt verzacht door een delicate donkere sluier.
 • Neus: een dichte neus, interessante boeket doet denken aan de aanwezigheid van tropisch fruit looptijd (fijne sporen van sinaasappelen en mango's) en kruidige en minerale aroma's bereikt.
 • Mond: De smaak is hebzuchtig en beslaat bijna neus met geuren toetsen extra fijn zout. Zeer weinig zure smaak is fris en fruitig fijn verspreid over cake.

APPELLATIE: Mosel-Saar-Ruwer

WIJNGAARD: Deze uitstekende drank komt uit de Moezel, in het bijzonder bij een wijndomein besteedt ongeveer 13 hectare in cultuur Schloss Lieser Riesling.

Dit wijnhuis, opgericht in 1904 en in 1992 overgenomen door de familie Haag, is vandaag een van de meest invloedrijke van Duitsland.Het voldoet ook aan de essentiële kenmerken en de ideale omstandigheden die een goede oogst vatbaar: een land vol van gunstige neigingen voor goede irrigatie, leisteen vloeren, een intense en constante verlichting en de nabijheid van water.GRAPES: 100% White Riesling.

AGING: Voor een sterkere smaak, voorbijgaande fles ouder worden is essentieel.

VOORBEREIDING: Druiven Oogsten zijn handmatige en alleen hoge volwassenheid zijn bevoorrecht. De gegist beslag bij een spontane gisting milde temperatuur. Het is gemaakt in roestvrij stalen tanks.

PAIRING: fruit gerechten, desserts.

TEMPERATUUR: 8-10 °C

ALCOHOL 12%

Meer zien

Reviews van Schloss Lieser Sl Helden Riesling Spätlese Trocken 2016

4

2 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Schloss Lieser Sl Helden Riesling Spätlese Trocken 2016:Waarderen Schloss Lieser Sl Helden Riesling Spätlese Trocken 2016:

4 /5

PROEFNOTITIES:Uitzicht: De Schloss Lieser Sl Helden Riesling Spätlese Trocken 2016 is een droge wijn met een elegant wit wordt verzacht door een delicate donkere sluier.Neus: een dichte neus, interessante boeket doet denken aan de aanwezigheid van tropisch fruit looptijd (fijne sporen van sinaasappelen en mango's) en kruidige en minerale aroma's bereikt.Mond: De smaak is hebzuchtig en beslaat bijna neus met geuren toetsen extra fijn zout. Zeer weinig zure smaak is fris en fruitig fijn verspreid over cake.APPELLATIE: Mosel-Saar-RuwerWIJNGAARD: Deze uitstekende drank komt uit de Moezel, in het bijzonder bij een wijndomein besteedt ongeveer 13 hectare in cultuur Schloss Lieser Riesling.Dit wijnhuis, opgericht in 1904 en in 1992 overgenomen door de familie Haag, is vandaag een van de meest invloedrijke van Duitsland.Het voldoet ook aan de essentiële kenmerken en de ideale omstandigheden die een goede oogst vatbaar: een land vol van gunstige neigingen voor goede irrigatie, leisteen vloeren, een intense en constante verlichting en de nabijheid van water.GRAPES: 100% White Riesling.AGING: Voor een sterkere smaak, voorbijgaande fles ouder worden is essentieel.VOORBEREIDING: Druiven Oogsten zijn handmatige en alleen hoge volwassenheid zijn bevoorrecht. De gegist beslag bij een spontane gisting milde temperatuur. Het is gemaakt in roestvrij stalen tanks.PAIRING: fruit gerechten, desserts.TEMPERATUUR: 8-10 °CALCOHOL 12%
Meer zien
,