Far Niente Winery Napa Valley Chardonnay 2017

Far Niente Winery (Napa Valley)

Product niet beschikbaar in Nederland

81,17€ + 5,74€ Verzending (3 - 5 dagen)

81,17/stuk

Verzending: TheDrinkShop UK (Verenigd Koninkrijk)

Je ontvangt 1.08 punten voor elk product dat je koopt

Far Niente Winery Napa Valley Chardonnay 2017 (81,17€), een wijn witte uit de wijnkelders van Far Niente Winery met herkomstaanduiding Napa Valley die chardonnay druiven uit 2017 bevat en wiens alcoholgraad is 14.3º. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een witte die een beoordeling van 4 punten uit 5 verdient.

Kenmerken · Far Niente Winery Napa Valley Chardonnay

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2017
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Napa Valley (Californië (regio),Verenigde Staten)
Wijnkelder: Far Niente Winery
Volume: 75cl
Druiven: Chardonnay
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 14.3%

Beschrijving · Far Niente Winery

Far Niente Winery Napa Valley Chardonnay 2017 (Chardonnay)

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: Licht geel.
 • Neus: meloen aroma, zoet citrus en witte bloemen, met hints van gist en geroosterde eik.
 • Mond: rijpe smaken en citrus zuurtegraad. persistent en bittere einde, salie en kruidige afdronk.

APPELLATIE: Napa Valley

WIJNGAARD: Far Niente wijnhuis werd in 1885 opgericht door John Benson, oom van de beroemde Amerikaanse impressionistische schilder Winslow Homer, tegen een heuvel in het westen van Oakville, Californië. Het bloeide tot het begin van de drooglegging in 1919, toen laten vallen in verval. In 1979, Gil Nickel kocht de wijnmakerij en de aangrenzende wijngaard en begon een drie jaar durende restauratie van het pand. 1982 markeert de terugkeer van de wijnbouw in Far Niente, terwijl de jaargangen 1979, 1980 en 1981 deed zich voor in een plaats buiten de site. Vandaag de dag wordt de wijnmakerij nog maar de productie van deze twee varianten.

DRUIVEN: Chardonnay

VEROUDERING fermentatie vaten en 95% in stalen tanks 5%. Geen malolactische gisting. Rijping op gedurende 10 maanden in Franse eiken vaten.

VOORBEREIDING: mix van uitstekende wijngaarden van Napa Valley, waarvan vele zich bevinden in Coombsville, een regio gelegen in het glooiende landschap en beschermd door de heuvels ten oosten van de stad Napa. De wijnstokken worden geteeld in dit gebied voor meer dan 30 jaar. Coombsville biedt de karakteristieke klimaat van Carneros, met minder wind, diepe leemachtige grond en goed doorlatende grond, en vulkanische as bodems.

Combinatie: suinre vlees, vis, gevogelte.

ALCOHOL: 14,3%

Far Niente Winery

Far Niente Winery Wijn kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Far Niente Winery Napa Valley Chardonnay 2017

Blanco & Gomez Wine Merchants INT

Gepubliceerd op 17.24

4/5

Far Niente Winery Napa Valley Chardonnay 2017

Deze wijn opent met delicate aroma's van citrus bloesem, honingdauw meloen, peer, vuursteen en geroosterde amandelen. De smaak is zijdezacht met peer en citrus smaken. Verfrissende zuren leidt tot een sappige afwerking, gelaagd met geroosterde eik.

Meer meningen over Far Niente Winery Napa Valley Chardonnay 2017

Katelijn Venter

Gepubliceerd op 17.14

4 /5

PROEFNOTITIES:Uitzicht: Licht geel.Neus: meloen aroma, zoet citrus en witte bloemen, met hints van gist en geroosterde eik.Mond: rijpe smaken en citrus zuurtegraad. persistent en bittere einde, salie en kruidige afdronk.APPELLATIE: Napa ValleyWIJNGAARD: Far Niente wijnhuis werd in 1885 opgericht door John Benson, oom van de beroemde Amerikaanse impressionistische schilder Winslow Homer, tegen een heuvel in het westen van Oakville, Californië. Het bloeide tot het begin van de drooglegging in 1919, toen laten vallen in verval. In 1979, Gil Nickel kocht de wijnmakerij en de aangrenzende wijngaard en begon een drie jaar durende restauratie van het pand. 1982 markeert de terugkeer van de wijnbouw in Far Niente, terwijl de jaargangen 1979, 1980 en 1981 deed zich voor in een plaats buiten de site. Vandaag de dag wordt de wijnmakerij nog maar de productie van deze twee varianten.DRUIVEN: ChardonnayVEROUDERING fermentatie vaten en 95% in stalen tanks 5%. Geen malolactische gisting. Rijping op gedurende 10 maanden in Franse eiken vaten.VOORBEREIDING: mix van uitstekende wijngaarden van Napa Valley, waarvan vele zich bevinden in Coombsville, een regio gelegen in het glooiende landschap en beschermd door de heuvels ten oosten van de stad Napa. De wijnstokken worden geteeld in dit gebied voor meer dan 30 jaar. Coombsville biedt de karakteristieke klimaat van Carneros, met minder wind, diepe leemachtige grond en goed doorlatende grond, en vulkanische as bodems.Combinatie: suinre vlees, vis, gevogelte.ALCOHOL: 14,3%
Maartje Blijlevens

Gepubliceerd op 20.05

4 /5

Far Niente Estate Bottled Chardonnay 2017

Het zou beter zijn geweest met vlees. Ik gebruikte de Far Niente Estate Bottled Chardonnay met mijn partner in een romantisch plan.
Net als veel andere wijnen van Chardonnay , had een licht goudbruine kleur. De aroma's van witte bloemen overheersen de rest. Het smaakte me niet dat het zo zoet was.
Saskia Groll

Gepubliceerd op 20.05

4 /5

Ik gebruikte deze Far Niente Winery Napa Valley Chardonnay eens met mijn collega's.
Far Niente Winery Napa Valley Chardonnay , diep geel van kleur. Het ruikt naar banaan. Ik heb aroma's van rook opgemerkt.
Ik geef de voorkeur voor het met emmentaler kaas.

Samenvatting van beoordelingen

(6 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  6
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 6 comments »

Top aanbiedingen Napa Valley