Kenmerken
Soort Wijn: | rode Wijn |
---|---|
Oogstjaar: | 2016 Andere wijnjaren |
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB): | Navarra (Navarra, Spanje) |
Wijnkelder: | Bodegas Otazu |
Volume: | 75cl |
Druiven: | Cabernet Sauvignon, Merlot, Tempranillo |
Allergenen: | Bevat Sulfieten |
Beschrijving van Otazu Premium Cuvée 2016
Otazu Premium Cuvée 2016 (Cabernet Sauvignon, Merlot en Tempranillo)
PROEFNOTITIES:
- Uitzicht: Intense karmijnrood.
- Neus: intens en complex met zwart fruit tannines.
- Mond: Zacht en gourmand entree met een lange, fruitige afdronk.
APPELLATIE: Navarra, Spanje.
WIJNGAARD: Bodegas Señorío de Otazu.
DRUIVEN: Cabernet Sauvignon, Merlot en Tempranillo.
Rijping: 12 maanden in Franse eiken vaten.
VOORVOORBEREIDING: De bereiding begint met een statische rekken aan de wort, die vervolgens in RVS geïsoleerde al zijn raskenmerken behouden gefermenteerd.
WIJNSUGGESTIE: Deze rode wijn is ideaal voor het begeleiden van vlees, rood vlees en wild, allerlei kazen, risotto en vis en zwarte chocolade.
TEMPERATUUR: 16-18 ° C
ALCOHOL: 13%
Het wijnhuis
Bodegas Otazu

De Señorios Eriete Otazu en zijn gewijd aan de teelt van druiven en het maken van wijn sinds de Middeleeuwen. Het prestige van de plaats was zo berucht, dat in de vijftiende eeuw, wijnen uit deze landgoederen in de rechtszaal werden geserveerd.
Meer over het wijnhuisReviews van Otazu Premium Cuvée 2016
Het ging met een gebraden.
Een rode met deze persoon te drinken.
Otazu Premium Cuvee 2013
Deze Cabernet Sauvignon is aangenaam op het oog. Het lijkt als een rood fruit compote. Het smaakte veel naar wijn.
Met het dessert ging erg goed dit Otazu Premium Cuvée .
Zo op het oog intens kersenrood van kleur. Worden opgemerkt de aroma's van geroosterd brood. Met genoeg body.
Het smaakte me niet met vlees we aten.
- GRADO ALCOHÓLICO: 14º
- TEMPERATURA DE SERVICIO: 14º a 16ºC