Virgin olijfolie met knoflook 250ml

Mallafré (Oliën)

6,19€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Virgin olijfolie met knoflook 250ml te kopen op dit moment.

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Virgin Olive Oil 250ml Met Knoflook is een virgin olijfolie met knoflook, is de eerste olie verkregen door het malen en samen te persen Arbequina olijven en knoflook. Ideaal ruwe olie in salades, sauzen, groenten en brood alleen of met tomaat te zetten. Het wordt ook... lees alles »

Kenmerken ·

Categorie:Oliën (Gourmet)
Producent: Mallafré
Soort Olie: Vergine

Beschrijving · Mallafré

Virgin olijfolie met knoflook 250ml

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Virgin Olive Oil 250ml Met Knoflook is een virgin olijfolie met knoflook, is de eerste olie verkregen door het malen en samen te persen Arbequina olijven en knoflook. Ideaal ruwe olie in salades, sauzen, groenten en brood alleen of met tomaat te zetten. Het wordt ook aanbevolen voor gebakken, stoofschotels, gebakken en gebraden.

PRODUCER:

Mallafré

Meer meningen over Virgin olijfolie met knoflook 250ml

Deli.cat

Gepubliceerd op 11.31

4 /5

Aceite de Oliva Virgen Con Ajo 250Ml

Extra vierge olijfolie met knoflook olie wordt eerst verkregen door malen en elkaar te drukken Arbequina olijven en knoflook. Ideaal ruwe olie in salades, sauzen, groenten en brood alleen of met tomaat te zetten. Het wordt ook aanbevolen voor gebakken, stoofschotels, gebakken en gebraden.
Sibaritia

Gepubliceerd op 04.40

4 /5

Aceite de Oliva Virgen Con Ajo 250Ml

Extra vierge olijfolie met knoflook olie wordt eerst verkregen door malen en elkaar te drukken Arbequina olijven en knoflook. Ideaal ruwe olie in salades, sauzen, groenten en broD.O. alleen of met tomaat te zetten. Het wordt ook aanbevolen voor gebakken, stoofschotels, gebakken en gebraden. Mallafre is een familie molen opgericht in 1934 door de grootvader, Joan Mallafre Salvado, en grootmoeder, Josefa Torrents Cros in Riudoms, bevolking van de Baix Camp (Tarragona).

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Top aanbiedingen Oliën