Trends:

Oliën

Virgin olijfolie met knoflook 250ml

6,19€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Oliën (Gourmet)
Producent: Mallafré
Soort Olie: Vergine
BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Virgin Olive Oil 250ml Met Knoflook is een virgin olijfolie met knoflook, is de eerste olie verkregen door het malen en samen te persen Arbequina olijven en knoflook. Ideaal ruwe olie in salades, sauzen, groenten en brood alleen of met tomaat te zetten. Het wordt ook aanbevolen voor gebakken, stoofschotels, gebakken en gebraden. PRODUCER:

Bereiding van Virgin olijfolie met knoflook 250ml

Virgin olijfolie met knoflook 250ml

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Virgin Olive Oil 250ml Met Knoflook is een virgin olijfolie met knoflook, is de eerste olie verkregen door het malen en samen te persen Arbequina olijven en knoflook. Ideaal ruwe olie in salades, sauzen, groenten en brood alleen of met tomaat te zetten. Het wordt ook aanbevolen voor gebakken, stoofschotels, gebakken en gebraden.

PRODUCER:

Meer zien

Reviews van Virgin olijfolie met knoflook 250ml

4

2 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Virgin olijfolie met knoflook 250ml:Waarderen Virgin olijfolie met knoflook 250ml:

4 /5

Extra vierge olijfolie met knoflook olie wordt eerst verkregen door malen en elkaar te drukken Arbequina olijven en knoflook. Ideaal ruwe olie in salades, sauzen, groenten en brood alleen of met tomaat te zetten. Het wordt ook aanbevolen voor gebakken, stoofschotels, gebakken en gebraden.
Meer zien
,

Aceite de Oliva Virgen Con Ajo 250Ml

4 /5

Extra vierge olijfolie met knoflook olie wordt eerst verkregen door malen en elkaar te drukken Arbequina olijven en knoflook. Ideaal ruwe olie in salades, sauzen, groenten en broD.O. alleen of met tomaat te zetten. Het wordt ook aanbevolen voor gebakken, stoofschotels, gebakken en gebraden. Mallafre is een familie molen opgericht in 1934 door de grootvader, Joan Mallafre Salvado, en grootmoeder, Josefa Torrents Cros in Riudoms, bevolking van de Baix Camp (Tarragona).
Meer zien
,

Aceite de Oliva Virgen Con Ajo 250Ml