• Send to:
  • +44 2035140552 10h-18.30h
  • Winkelwagen

Over Drinks&Co

Drinks&Co is ontstaan uit een duidelijk idee: het delen van onze passie voor wijn. Het verhaal begon allemaal aan het einde van 2009 toen we aan een glas wijn zaten in de wijk Eixample in Barcelona (Spanje) en besloten Drinks&Co op te richten. We konden geen on-line service vinden waarmee we wijnen konden ontdekken, persoonlijke adviezen konden krijgen, we met andere wijnliefhebbers in contact konden komen en waar ook nog eens de beste wijnen te koop zijn voor de beste prijzen.

Als wijnliefhebbers wilden we één duidelijke boodschap presenteren: democratiseer de wijnwereld. Ons doel was om de wijnwereld te revolutioneren door een service aan te bieden die zowel de gebruiker helpt bij het begrijpen van de wijnwereld als bij het vinden van de beste wijn voor de juiste prijs. Het was belangrijk dat alles is geschreven met het juiste vocabulaire en in de juiste stijl zodat het voor iedereen te begrijpen is omdat Drinks&Co er is voor zowel vakmensen als beginnende wijnliefhebbers. Van de meest prestigieuze wijnboeren tot de beginnende drinker. Je hoeft alleen maar van wijn of andere alcoholische dranken te houden.

Dus het "Over Ons" gedeelte is van ondergeschikt belang. Het enige wat wel van belang is, bent u, een wijn en drankliefhebber, die graag uw passie voor wijn en dranken met anderen deelt. En als u uw mening deelt, of het nou bij Drinks&Co is of ergens anders, dan helpt u de wijnwereld om te ontwikkelen en helpt u anderen gemakkelijker de beste wijnen te ontdekken en dan hebben we uiteindelijk allemaal gewonnen. Een dienst als Drinks&Co kan alleen succesvol zijn als we in staat zijn om de grootste catalogus, de beste service en de beste aanbevelingen van liefhebbers van wijn en gastronomie te bieden hebben.

Om deze reden hebben we besloten om onze banen op te geven om onszelf volledig toe te wijden aan dit mooie avontuur. Zonder steun van onze vrouwen (Silvi, Silvia en Laura) zouden we dit nooit hebben kunnen bereiken. Dankzij hen hebben we nu de mogelijkheid om onze droom te laten uitkomen.

Drinks&Co team: Albert, Nico & Albert.