Trends:

Pakket en cadeaus

Behoud Taster Set

51,86€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Pakket en cadeaus
Producent: Popy Wine
BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: September is een speciale Conservation Taster Set voor het proeven en wijn bewaren. Deze set bevat een goedgekeurde essentiële catavinos een speciale kurkentrekker voor champagne en mousserende wijnen, foliesnijder, thermometer dienst classificatoren flessen, een vacuümpomp en een plug Popy Wijn vacuümpomp aan. Metalen geschenkverpakking. Fabrikant: Popy Wijn

Bereiding van Behoud Taster Set

Behoud Taster Set

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

September is een speciale Conservation Taster Set voor het proeven en wijn bewaren. Deze set bevat een goedgekeurde essentiële catavinos een speciale kurkentrekker voor champagne en mousserende wijnen, foliesnijder, thermometer dienst classificatoren flessen, een vacuümpomp en een plug Popy Wijn vacuümpomp aan. Metalen geschenkverpakking.

Fabrikant: Popy Wijn

Meer zien

Het merk

Popy Wine

Popy Wine

Vanaf nu kunt u ook via het internet, ons bedrijf Popy Wijn en producten of diensten die wij aanbieden: een reeks ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. Daarnaast zijn onze experts staan ​​voor u klaar om te adviseren over de technische aspecten, familieleden van het protocol van de wijnwereld.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Behoud Taster Set

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Behoud Taster Set:Waarderen Behoud Taster Set:

4 /5

Special Set voor het proeven en wijn bewaren. Deze set bevat een goedgekeurde essentiële catavinos een speciale kurkentrekker voor champagne en mousserende wijnen, foliesnijder, thermometer dienst classificatoren flessen, een vacuümpomp en een plug Popy Wijn vacuümpomp aan. Metalen geschenkverpakking.
Meer zien
,

Set Catador Conservación