Trends:

Pakket en cadeaus

Drip - kragen Inox

2,87€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Pakket en cadeaus
Producent: Popy Wine
BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Inox infuus (1 stuk) is een metalen ring met afneembare vilt vernikkeld met gelakte onveranderlijke voorkomen van bederf. Voorkomt uitglijden druppels wijn per fles en vlekken op het tafelkleed. Onmisbaar voor bediening aan tafel en de presentatie van een wijn. Verpakt in een kartonnen doos. Fabrikant: Popy Wijn

Bereiding van Drip - kragen Inox

Drip - kragen Inox

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Inox infuus (1 stuk) is een metalen ring met afneembare vilt vernikkeld met gelakte onveranderlijke voorkomen van bederf. Voorkomt uitglijden druppels wijn per fles en vlekken op het tafelkleed. Onmisbaar voor bediening aan tafel en de presentatie van een wijn. Verpakt in een kartonnen doos.

Fabrikant: Popy Wijn

Meer zien

Het merk

Popy Wine

Popy Wine

Vanaf nu kunt u ook via het internet, ons bedrijf Popy Wijn en producten of diensten die wij aanbieden: een reeks ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. Daarnaast zijn onze experts staan ​​voor u klaar om te adviseren over de technische aspecten, familieleden van het protocol van de wijnwereld.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Drip - kragen Inox

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Drip - kragen Inox:Waarderen Drip - kragen Inox:

4 /5

Metalen ring met afneembare vilt vernikkeld met gelakte onveranderlijke voorkomen bederf. Voorkomt uitglijden druppels wijn per fles en vlekken op het tafelkleed. Onmisbaar voor bediening aan tafel en de presentatie van een wijn. Verpakt in een kartonnen doos.
Meer zien
,

Recogegotas Inox (1 Unidad)