Pauillac
Château Mouton Rothschild 1994
75cl
Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.
Kenmerken
Soort Wijn: | rode Wijn |
---|---|
Oogstjaar: | 1994
Andere wijnjaren
2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003, 2002, 2001, 2000, 1999, 1998, 1997, 1996, 1995, 1993, 1992, 1991, 1990, 1989, 1988, 1987, 1986, 1985, 1984, 1983, 1982, 1981, 1980, 1979, 1978, 1977, 1976, 1975, 1974, 1973, 1972, 1971, 1970, 1969, 1968, 1967, 1966, 1965, 1964, 1962, 1961, 1960, 1959, 1958, 1957, 1956, 1955, 1954, 1953, 1952, 1951, 1950, 1949, 1948, 1947, 1945, 1944, 1943, 1941, 1939, 1937, 1936, 1934, 1929, 1926, 1925, 1924, 1923, 1922, 1921, 1919, 1918, 1917, 1915, 1914, 1912, 1906, 1904, 1898, 1894, 1892, 1890, 1889, 1888, 1882, 1875, 1873, 1865 en N/A
|
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB): | Pauillac (Bordeaux, Frankrijk) |
Wijnkelder: | Château Mouton Rothschild |
Volume: | 75cl Andere volumes |
Druiven: | Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot |
Allergenen: | Bevat Sulfieten |
Beschrijving van Château Mouton Rothschild 1994
Château Mouton Rothschild 1994 (Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot en Petit Verdot)
Onze mening: finesse en elegantie.
PROEFNOTITIES Château Mouton Rothschild 1994
- Uitzicht: geverfd robijnrode kleur.
- Neus: De neus is goed ontwikkeld, de eerste noten van vanille en geroosterde nuances doen denken fruitig, licht rokerig.
- Mond: Good Hold on, mooi en zachte gehemelte, waardoor een duidelijk gevoel van evenwicht tussen de smaken en gesmolten tannines die evolueren met de fijnheid en zachtheid aan delicate nuances van de bossen. De afwerking biedt de charme en elegantie van een zeer expressieve tijdperk.
Hoe te serveren
Reviews van Château Mouton Rothschild 1994
Om weer de wijnen te proeven.
Zo op het oog intens kersenrood van kleur. Rijke geuren van gedroogde vruchten. Eigenlijk had het geen speciale smaak.
De helderste Pauillac . Deze rode wijn heeft een kastanje achtergrond. Een rode enigszins was als oxydatie.