Armyra 2017

Domaine Skouras (Peloponnesus)

RP88

Product niet beschikbaar in Verenigde Staten van Amerika

11,40€ + 27,54€ Verzending (6 dagen)

11,40/stuk

Verzending: Greece & Grapes (Griekenland)

Je ontvangt 0.15 punten voor elk product dat je koopt

Slechts 7 stuks!

Kopen Meer prijzen zien »

Domaine Skouras presenteert ons deze Armyra 2017 (11,40€), een wijn witte uit het gekwalificeerd wijngebied Peloponnesus met de beste chardonnay druiven uit het wijnjaar 2017 en die een alcoholgraad van 13.5º heeft.
You will like to know that...

Armyra 2017 is een Griekse witte wijn geproduceerd door de visionaire vasthoudendheid van George Skouras, een gepassioneerde wijnmaker die er in is geslaagd de druif te transformeren in een product met een eigen ziel, en het vermogen om de hele wereld gelukkig te maken. Hij is afkomstig uit Argos, studeerde oenologie in Frankrijk en werkte in wijnmakerijen in Italië en Griekenland totdat hij zijn eigen droom begon door Domaine Skouras te creëren. In 2004 creëerde hij de wijnmakerij die hij vandaag bezit, in Malandreni, een stad in het noordwesten van Argos.

Armyra 2017 is een van zijn meest succesvolle creaties, die afkomstig is van een perfecte mix van Chardonnay-druiven en de beroemde Malagousia. Wist u dat deze bijna uitgestorven was? Gelukkig heeft de Griekse geest de overhand gekregen en een groep experts heeft hem aan het einde van de jaren 70 nieuw leven ingeblazen, om de meest selecte wijnen te vernieuwen met zijn persoonlijkheid . Trakteer uzelf op het plezier van deze wonderbaarlijke witte wijn bij een diner met vrienden die goede wijn waarderen, of bewaar hem voor een romantisch diner - hij zal nooit teleurstellen.

De productie van de wijn maakt gebruik van de nieuwste apparatuur waar technologie naadloos aansluit bij traditionele gebruiken. Toch is het voor deze wijnmakerij van essentieel belang om traditie en natuur te respecteren, en om die reden worden alleen essentiële ingrepen uitgevoerd om de onderscheidende smaak en aroma van Armyra te verkrijgen . Schenk het in uw glas en wacht een paar minuten totdat het de veelheid aan ondertonen zal bieden die u door de geschiedenis zullen leiden van Griekenland en zijn goden.

Kenmerken · Armyra

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2017 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Peloponnesus (Griekenland)
Wijnkelder: Domaine Skouras
Volume: 75cl
Plaats: RP88
Druiven: Chardonnay
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 13.5%

Beschrijving · Domaine Skouras

Armyra 2017 (Chardonnay)

Producent: Domaine Skouras

abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Peloponnesus

druiven: Chardonnay

Domaine Skouras

Domaine Skouras Wijn kopen:

Dit product heeft Beoordelingen nog. Wees de eerste om te beoordelen.

Samenvatting van beoordelingen

(0 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  0
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0

Top aanbiedingen Peloponnesus