Kenmerken
Soort Wijn: | rode Wijn |
---|---|
Oogstjaar: | 2015 Andere wijnjaren |
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB): | Penedes (Catalonië, Spanje) |
Wijnkelder: | Pinord |
Volume: | 75cl |
Druiven: | Tempranillo |
Allergenen: | Bevat Sulfieten |
Alcoholpercentage: | 13% |
Bereiding van Clos de Torribas Crianza 2015
Clos de Torribas Crianza 2015 (Tempranillo)
Producent: Pinord
abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Penedes
druiven: Tempranillo
Reviews van Clos de Torribas Crianza 2015
Goede rood en dakpan randen van kleur. Men merkt op dat de Clos de Torribas Crianza naar bessen ruikt.Een rode die is erg bekend.
Speciaal met vis.
Met mijn partner, vieren we een speciale gelegenheid met Clos de Torribas Crianza .
Meer zienSpeciaal met vis.
Met mijn partner, vieren we een speciale gelegenheid met Clos de Torribas Crianza .
PROEFNOTITIES VAN Clos de Torribas Crianza 2012: Clos de Torribas Crianza 2012
- Uitzicht: Intens kersenrood, kastanjebruin en oker tinten.
- Neus: fruitige aroma's, bessen, noten van het ouder worden, eik, kruidige tonen en rassen notities.
- Mond: goede instap, zacht, evenwichtig, fris, goed geïntegreerd eiken, ceder, eik en zachte tannines.
APPELLATIE: Penedès.
BODEGA: Pinord.
GRAPES: Tempranillo.
OUDER WORDEN: 10 maanden in eiken vaten. Latere rust in de fles voor een minimum van 12 maanden.
WIJNARRANGEMENT: Rijst berg, herten, kapoen, vetgemest kip, hutspot, wildgerechten, worstjes, steak, biefstuk, biefstuk, stoofschotels, hamburgers, vlees van wilde zwijnen met romige sauzen, ham, eend, gebraden kip en kazen.
SERVEERTEMPERATUUR: 18 °C
ALCOHOL: 13%
Meer zien- Uitzicht: Intens kersenrood, kastanjebruin en oker tinten.
- Neus: fruitige aroma's, bessen, noten van het ouder worden, eik, kruidige tonen en rassen notities.
- Mond: goede instap, zacht, evenwichtig, fris, goed geïntegreerd eiken, ceder, eik en zachte tannines.
APPELLATIE: Penedès.
BODEGA: Pinord.
GRAPES: Tempranillo.
OUDER WORDEN: 10 maanden in eiken vaten. Latere rust in de fles voor een minimum van 12 maanden.
WIJNARRANGEMENT: Rijst berg, herten, kapoen, vetgemest kip, hutspot, wildgerechten, worstjes, steak, biefstuk, biefstuk, stoofschotels, hamburgers, vlees van wilde zwijnen met romige sauzen, ham, eend, gebraden kip en kazen.
SERVEERTEMPERATUUR: 18 °C
ALCOHOL: 13%
Lekkere wijn.