• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Winkelwagen

Von Winning Sauvignon Blanc II 2017

Von Winning (Pfalz)

RP88

16,45€ + 5,95€ Verzending (48 uren)

65,80€ + 5,95€ Verzending (48 uren)

65,80€ + 5,95€ Verzending (48 uren)

16,45/stuk

Verzending: Grand Cru Wijnen Gratis verzending vanaf 130,00€

Je ontvangt 0.22 punten voor elk product dat je koopt

Von Winning Sauvignon Blanc II 2017 (16,45€) is een wijn witte met herkomstaanduiding Pfalz uit de wijnkelders van Von Winning die sauvignon blanc druiven bevat uit 2017 en die een alcoholgehalte van 13º heeft. Een wijn witte beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co en zowel gidsen als tijdschriften uit de branche beoordelen hem met robert parker cijfer: 88.

Kenmerken · Von Winning Sauvignon Blanc II

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2017 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Pfalz (Pfalz,Duitsland)
Wijnkelder: Von Winning
Volume: 75cl
Plaats: RP88
Druiven: Sauvignon Blanc
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 13%

Beschrijving · Von Winning

Von Winning Sauvignon Blanc II 2017 (Sauvignon Blanc)

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: De Von Winning Sauvignon Blanc II 2017 is helder lichtgeel met een lichte groene tint.
 • Neus: Ten eerste, tonen de intense rassen aroma's van kruisbes, gevolgd door noten van pruimen, citroen, peer, lichte kruiden en wat mineraliteit.
 • Mond: Fruitig en zure smaak met rokerige nuances en een snufje gist. Het is vol en complex met zuur en het smelten. De aroma's van pruim, brandnetel en citrus te bepalen, met name de lange afdronk.

APPELLATIE: Pfalz

WIJNGAARD: De wijngaard van de winnende geproduceerd in Deidesheim in Rheinland-Pfalz sinds 1849 premium wijnen. In de wijngaarden rond Ruppertsberg, Deiesheim en bosbouwmachines zorgvuldig en met natuurlijke en biologische technieken die het houdt de vele wijngaarden. De druiven van deze witte wijn verbouwd op verschillende plaatsen in de Middellandse Zee Deidesheim Hardt. Bodems worden hier gekenmerkt door rode zandsteen en kalkrijke kleigrond worden de planten op het zuiden en geniet van de uitstekende blootstelling aan de zon.

GRAPES: 100% Sauvignon Blanc.

AGING: Vergrijzing in stalen vaten.

VOORBEREIDING: Dit Sauvignon Blanc maakt deel uit van een driedelige serie, die alleen verschillen in verwijdering. Na selectieve oogst en selectie wordt uitgevoerd in een hete fermentatie met hout natuurlijke gist uitgevoerd. Het wijnhuis besteedt veel aandacht aan de natuurlijkheid en de minst mogelijke verstoring van de evolutie van de wijn. Dit maakt het mogelijk zelfs deze Sauvignon Blanc, niet alleen de herkomst, maar ook de unieke stijl van het huis weerspiegelt prachtig.

WIJNARRANGEMENT: Een uitstekende fruitig en begeleiding van Aziatische gerechten licht en lichte maaltijden met zeevruchten en rundvlees.

TEMPERATUUR: 8-10 ° C

ALCOHOL: 12%

Von Winning

Von Winning Wijn kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Von Winning Sauvignon Blanc II 2017

Grand Cru Wijnen

Gepubliceerd op 04.14

4/5

Von Winning Sauvignon Blanc II 2017

Fijne Sauvignon blanc van Weingut Von Winning. De II uitvoering is een nieuwe versie van de Sauvignon Blanc, in een wat drogere en frissere stijl, met een fijne geur, kruisbessen, witte asperges, weelderig, vleugje grassigheid, licht exotisch, een fijn koolzuurbelletje, en een vrij droge smaak, rinsfris elegant. Mild droge, witte wijn. Ideaal als aperitief, bij groene asperges met geitenkaas, witschimmelkazen.

Meer meningen over Von Winning Sauvignon Blanc II 2017

Van eych Verwoerd

Gepubliceerd op 12.21

4 /5

PROEFNOTITIES:Uitzicht: De Von Winning Sauvignon Blanc II 2017 is helder lichtgeel met een lichte groene tint.Neus: Ten eerste, tonen de intense rassen aroma's van kruisbes, gevolgd door noten van pruimen, citroen, peer, lichte kruiden en wat mineraliteit.Mond: Fruitig en zure smaak met rokerige nuances en een snufje gist. Het is vol en complex met zuur en het smelten. De aroma's van pruim, brandnetel en citrus te bepalen, met name de lange afdronk.APPELLATIE: PfalzWIJNGAARD: De wijngaard van de winnende geproduceerd in Deidesheim in Rheinland-Pfalz sinds 1849 premium wijnen. In de wijngaarden rond Ruppertsberg, Deiesheim en bosbouwmachines zorgvuldig en met natuurlijke en biologische technieken die het houdt de vele wijngaarden. De druiven van deze witte wijn verbouwd op verschillende plaatsen in de Middellandse Zee Deidesheim Hardt. Bodems worden hier gekenmerkt door rode zandsteen en kalkrijke kleigrond worden de planten op het zuiden en geniet van de uitstekende blootstelling aan de zon.GRAPES: 100% Sauvignon Blanc.AGING: Vergrijzing in stalen vaten.VOORBEREIDING: Dit Sauvignon Blanc maakt deel uit van een driedelige serie, die alleen verschillen in verwijdering. Na selectieve oogst en selectie wordt uitgevoerd in een hete fermentatie met hout natuurlijke gist uitgevoerd. Het wijnhuis besteedt veel aandacht aan de natuurlijkheid en de minst mogelijke verstoring van de evolutie van de wijn. Dit maakt het mogelijk zelfs deze Sauvignon Blanc, niet alleen de herkomst, maar ook de unieke stijl van het huis weerspiegelt prachtig.WIJNARRANGEMENT: Een uitstekende fruitig en begeleiding van Aziatische gerechten licht en lichte maaltijden met zeevruchten en rundvlees.TEMPERATUUR: 8-10 ° CALCOHOL: 12%
Braam Stockmann

Gepubliceerd op 00.07

4 /5

Het heeft een mooie kleur. Het Von Winning Sauvignon Blanc II deed me denken aan jasmijn bij het ruiken.Smaakt naar licht rook.
Een 2017 is perfect met gekookte garnalen.
Ik gebruikte het alleen.

Samenvatting van beoordelingen

(3 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  3
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 3 comments »

Beoordelingen van andere oogstjaren

Meningen over Von Winning Sauvignon Blanc II 2018

Marloes Kraag
Marloes Kraag

4/5

Perfecte wijn om met vrienden te delen .
Intense kleur typisch bij de Von Winning Sauvignon Blanc II. Aroma's van narcis. Ik weet niet wat het had, het was smakeloos.
Pefect met een Nederlandse kaas.

Meningen over Von Winning Sauvignon Blanc II 2016

Drika Van der Zant
Drika Van der Zant

4/5

Ik heb het gekocht bij een proeverij.
Een wijnjaar 2016 die komt met een goudbruine kleur. Zeer aromatisch, gedomineerd door bananen en lychees. Alle wijnen van Von Winning zijn zeer evenwichtig.
Ten eych Venter
Ten eych Venter

4/5

Von Winning Sauvignon Blanc II Trocken 2016
De Von Winning Sauvignon Blanc II Trocken distilleert notities van jasmijn. De fles was slecht en rook naar fosfor.
Pas de bedrijfstemperatuur van deze wijn witte op.

Top aanbiedingen Pfalz