Kenmerken · Barros Colheita
Soort Wijn: | versterkt Wijn |
---|---|
Oogstjaar: | 1967 Andere wijnjaren |
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB): | Port (Porto en Douro,Portugal) |
Wijnkelder: | Barros |
Volume: | 75cl |
Druiven: | Touriga Franca, Tinta Barroca, Touriga Nacional, Tinta Roriz |
---|---|
Allergenen: | Bevat Sulfieten |
Beschrijving · Barros
Barros Colheita 1967 (Touriga Franca, Tinta Barroca, Touriga Nacional en Tinta Roriz)
PROEFNOTITIES VAN Barros Colheita 1967:
- Uitzicht: diep amber.
- Neus: kruidige tonen van kaneel, walnoten, geroosterd aroma en rijpe nectarines.
- Mond: Geconcentreerd en romige, volle smaak, nootachtig, pecannoten en marsepein met zure mandarijn en perzik.
APPELLATIE: Porto.
WIJNGAARD: Bodegas Viticultores de Barros
DRUIVEN: Tinta Barroca, Tinta Roriz, Touriga Franca, Touriga Nacional.
SERVEERTEMPERATUUR: 15-18 °C
ALCOHOL: 20%.
Zoek je iets anders?
Bekijk de beste Wijnen van Port volgens meningen over wijn op Uvinum
Bekijk alle oogstjaren van wijn Barros Colheita
Barros
Barros Wijn kopen:
-
Barros Ruby
Port (Versterkt Wijn)
9,25€
-
Barros Branco
Port (Versterkt Wijn)
9,25€
-
Barros Vintage 2011
Port (Versterkt Wijn)
39,95€
Meningen
opinie wordt benadrukt over Barros Colheita 1967
Gepubliceerd 21/11/17 op 11.00
4/
Barros Colheita 1967
Meer meningen over Barros Colheita 1967
Gepubliceerd 16/06/15 op 06.56
4 /
Een versterkt dat stond tegenover het voedsel.
het is ideaal voor romantisch dineren samen met je partner te drinken.
Gepubliceerd 21/09/15 op 12.22
4 /
Amber kleur met een boeket doet denken aan gedroogd fruit en specerijen. Zacht en fluwelig in de mond met een lange afdronk.
- Wijnmaker: Pedro Sá
- Vinificatie: De beste cuvées worden gekozen voor Colheita poorten die zijn rijpingstijd van ten minste 7 jaar in eiken vaten. Gedurende deze periode wordt de wijn meerdere malen pijnigde. Bottelen wordt gemaakt als vereist, maar het etiket moet de leeftijd van de wijn, het bottelen jaar staat en dat de wijn is gerijpt in hout. Old Tawny's van een enkel jaar, gerijpt in vaten voor een periode van minimaal 8 jaar.
- Druivenrassen: Tinta Barroca, Tinta Roriz, Touriga Franca, Touriga Nacional.
- Eten Koppelen: Goed als aperitief, met desserts, kaas, met chocolade en ook met een goede sigaar.
- Store en Serve Adviezen: Serveren bij een temperatuur van 17 tot 18ºC.
Gepubliceerd 03/07/15 op 05.01
4 /
Samenvatting van beoordelingen
Beoordelingen van andere oogstjaren
Meningen over Barros Colheita 1982

4/5
Hij had een zeer off-kleur. . Zeer licht en complex.
Meningen over Barros Colheita 2002

4/5
Zeer mooie kleur. Het ruikt naar banaan. Het smaakte me niet dat het zo zoet was.
Meningen over Barros Colheita 2001

4/5
Heeft een zeer vrolijke kleur. Het ruikt naar banaan. De smaken zijn in evenwicht.
Enkele desserts gingen met ons mee.