Barros Colheita 2002

Barros (Port)

Product niet beschikbaar in Nederland

40,55€ + 4,00€ Verzending (5 - 10 dagen)

40,55/stuk

Verzending: Portugal Vineyards (Portugal)

Je ontvangt 0.54 punten voor elk product dat je koopt

Uit de wijnkelders van Barros ontvangen wij Barros Colheita 2002 (40,55€), een wijn versterkte Port op basis van tinta roriz, touriga nacional, tinta barroca en touriga franca druiven uit 2002 en die een alcoholgehalte van 20º heeft. Een wijn versterkte beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Kenmerken · Barros Colheita

Soort Wijn: versterkt Wijn
Oogstjaar: 2002 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Port (Porto en Douro,Portugal)
Wijnkelder: Barros
Volume: 75cl
Druiven: Touriga Franca, Tinta Barroca, Touriga Nacional, Tinta Roriz
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 20%

Beschrijving · Barros

Barros Colheita 2002 (Touriga Franca, Tinta Barroca, Touriga Nacional en Tinta Roriz)

PROEFNOTITIES VAN Barros Colheita 2002:

  • Uitzicht: rood, baksteen rand.
  • Neus: aroma's van gedroogd fruit overheersen.
  • Mond: zacht en evenwichtige, goede frisheid en aantekeningen van rode frambozen in de romige afdronk.

APPELLATIE: Porto.

WIJNGAARD: Bodegas Viticultores de Barros

DRUIVEN: Tinta Barroca, Tinta Roriz, Touriga Franca, Touriga Nacional.

PAIRING: zoete gebakjes, chocolade desserts en genezen kaas.

SERVEERTEMPERATUUR: 15-18 °C

ALCOHOL: 20%

Barros

Barros Wijn kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Barros Colheita 2002

Gepubliceerd op 11.10

4/5

Barros Colheita 2002

Barros wijnen zijn een viering van de Portugese talent. Ze drukken het talent dat is zeer Portugees, versterkt door ervaring en kennis. Ze werden gecreëerd in het begin van de 20e eeuw, in 1913, en werd al snel merk verwijzing naar de portwijn Consumenten

Meer meningen over Barros Colheita 2002

Gepubliceerd op 06.56

4 /5

Ik heb het gekocht bij een proeverij.
Zeer mooie kleur. Het ruikt naar banaan. Het smaakte me niet dat het zo zoet was.

Gepubliceerd op 12.22

4 /5

PROEVEN OPMERKINGEN:
Amber kleur met een boeket doet denken aan gedroogd fruit en specerijen. Zacht en fluwelig in de mond met een lange afdronk.
- Wijnmaker: Pedro Sá
- Vinificatie: De beste cuvées worden gekozen voor Colheita poorten die zijn rijpingstijd van ten minste 7 jaar in eiken vaten. Gedurende deze periode wordt de wijn meerdere malen pijnigde. Bottelen wordt gemaakt als vereist, maar het etiket moet de leeftijd van de wijn, het bottelen jaar staat en dat de wijn is gerijpt in hout. Old Tawny's van een enkel jaar, gerijpt in vaten voor een periode van minimaal 8 jaar.
- Druivenrassen: Tinta Barroca, Tinta Roriz, Touriga Franca, Touriga Nacional.
- Eten Koppelen: Goed als aperitief, met desserts, kaas, met chocolade en ook met een goede sigaar.
- Store en Serve Adviezen: Serveren bij een temperatuur van 17 tot 18ºC.

Samenvatting van beoordelingen

(3 meningen)
  • 5 sterren
    0
  • 4 sterren
    3
  • 3 sterren
    0
  • 2 sterren
    0
  • 1 sterr
    0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 3 comments »

Beoordelingen van andere oogstjaren

Meningen over Barros Colheita 1982

Liz Valero
Liz Valero

4/5

Ik heb hem gekocht in de winkel van het wijnhuis.
Hij had een zeer off-kleur. . Zeer licht en complex.

Meningen over Barros Colheita 1965

Jan Brouwer
Jan Brouwer

4.5/5

ziet er goed uit.

Meningen over Barros Colheita 1937

Klaus Meyer
Klaus Meyer

3/5

Een uitstekende rum vol van smaak licoreux

Meningen over Barros Colheita 2001

Gerben Brunner
Gerben Brunner

4/5

We hebben het met vrienden geendet.
Heeft een zeer vrolijke kleur. Het ruikt naar banaan. De smaken zijn in evenwicht.
Enkele desserts gingen met ons mee.
Gerrit Nieuwenhuizen
Gerrit Nieuwenhuizen

4/5

PROEFNOTITIES VAN Barros Colheita 2001:
- Uitzicht: vrij intens granaat.
- Neus: aromatisch overdaad, sterkte noten en specerijen.
- Mond: zijdezacht en elegante textuur.

APPELLATIE: Oporto.

GRAPES: Tinta Barroca, Tinta Roriz, Touriga Franca, Touriga Nacional.

Bijpassende wijn: als voorgerecht, dessert, meloen, kaas, amandelen, koekjes en chocolade.
SERVEERTEMPERATUUR: 14-16 °C
ALCOHOL: 20%

Top aanbiedingen Port