Trends:

Port

Borges Ruby Port

75cl Inhoud

Borges Ruby Port

9,95€
9,95€
Winkel: Grand Cru Wijnen Estimated delivery: 3 dagen
Verzendkosten: 5,95€

Kenmerken

Soort Wijn: versterkt Wijn
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Port (Porto en Douro, Portugal)
Wijnkelder: Vinhos Borges
Volume: 75cl
Druiven: Touriga Franca, Touriga Nacional
Allergenen: Bevat Sulfieten
Vinhos Borges is de fabrikant van deze Borges Ruby Port (9,95€), een wijn versterkte met herkomstaanduiding Port bereidt uit druiven van de rassen touriga nacional en touriga franca. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een versterkte die een beoordeling van 4 punten uit 5 verdient.

Omschrijving van Borges Ruby Port

Borges Ruby Port (Touriga Franca en Touriga Nacional)

Gatão is een van de drie groene wijn merken het meest bekend en belangrijk in Portugal en leidt nu in de meeste Europese landen. Stammen van nature voor in de regio van Vinho Verde (Azal, Flint Michigan, en Avesso Trajadura) Deze wijn is zeer aantrekkelijk. Vinhos Borges werd opgericht in 1884 door António Nunes Francisco Borges en broer en is nu een van de producenten en exporteurs van de meest iconische van de industrie wijn uit Portugal. Al tientallen jaren is gevestigd in Vila Nova de Gaia, waar hij werd het centrum van een groot rijk wijn het invullen van haar aanbod met de grote denominaties van Portugese afkomst (Douro, Dao, Vinho Verde, Porto ...). Als gevolg van hun harde werk in de tijd, is Vinhos Borges duizenden internationale prijzen en vandaag exporteert haar merken en producten oogstte naar meer dan 50 landen op 5 continenten, waar Borges is uitgegroeid tot een garantie voor de kwaliteit en het prestige . De Ruby Borges is gemaakt van druivensoorten Touriga-Franca, Touriga-Nacional, Tinta-Barroca, Tinto Cão Tinta Roriz-et. Het is een van de jongste oportos dus zachter en zoeter.De Borges Ruby is een hymne aan de jeugd, maar nog steeds leert rijk van de traditionele wijngaarden en terrassen honderdste verjaardag Douro gebied. Een jonge poort, geniet van de belofte van een hoogwaardig product te allen tijde.

Meer zien

Reviews van Borges Ruby Port

4

5 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  5
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Borges Ruby Port:Waarderen Borges Ruby Port:

4 /5

Sociedade dos Vinhos Borges werd in 1884 opgericht door twee broers, Francisco en Antonio Borges. In 1998 werd Borges lid van de JMV-groep, een groep van Portugese investeerders. Inmiddels is er ook een nieuwe wijnmaker aan het roer, afkomstig van Taylor's! Met de komst van de nieuwe wijnmaker is de stijl van de port aan het veranderen van een meer traditionele 'tawny' stijl, die vraagt om een lange rijping naar een rijkere, meer 'ruby' betoonde fruitstijl. De Tawny port van Borges Porto is een blend van de Touriga Nacional, Touriga Francesca, Tinta Roriz, Tinta Barroca, Tinta Cão. In tegenstelling tot de Tawny is deze Borges meer jeugdig rood met een uitgesproken fruitrijke neus met een vleugje chocolade. Soepele aanzet, vol, fruitig, zoet, rozijnen, mooie chocoladebitters. Het zal dus ook niet verbazen dat deze Borges Port Ruby door het 'zoetje' erg goed samengaat met pittige kaassoorten en -blauwschimmels, nagerechten met chocola.
Meer zien
,

Borges Ruby

4 /5

Opgericht in 1884 door de broers en Francis Anthony, The Society of Borges Wijnen werd al snel een van de belangrijkste wijn nationale bedrijven. Herkennen que alleen bij uitstek kan Portugese wijnen zich doen gelden in de wereld, is Borges altijd inzetten op de kwaliteit van haar productie
Meer zien
,

4 /5

Opgericht in 1884 door de broers Antonio en Francisco, de Sociedade dos Vinhos Borges werd al snel een van de belangrijkste nationale wijnmaken bedrijven. Rekening houdend met dat Portugese wijnen alleen zichzelf kunnen vestigen in de wereld door middel van hun uitmuntendheid, is Borges altijd ingezet om de kwaliteit van de productie, vandaag de dag exporteert naar meer dan vijftig landen van de vijf continenten.
Meer zien
,