Je hoort vast graag dat…
Het drinken van een portwijn is altijd een plezier, en als het gaat om een port van dergelijke goede waarde voor het geld als Ferreira Tawny , is dat nog meer het geval.
De verwerking is gebaseerd op de traditionele methode van Porto, en staat altijd onder toezicht van de wijnmaker, die zorgt voor elk productiemoment voordat het de fles bereikt.
Geniet na het eten van deze Ferreira Tawny , bijhorende koffie of desserts, of met sterk smakende kazen zoals Roquefort. Een ongeëvenaard plezier dat u bovendien met Ferreira Tawny voor een zeer redelijke prijs kunt verkrijgen.
Kenmerken
Soort Wijn: | versterkt Wijn |
---|---|
Andere Wijnjaren: | Andere wijnjaren |
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB): | Port (Porto en Douro, Portugal) |
Wijnkelder: | Ferreira |
Volume: | 75cl Andere volumes |
Druiven: | Tinta Amarela, Tinto Cão, Touriga Franca, Tinta Barroca, Touriga Nacional, Tinta Roriz |
Allergenen: | Bevat Sulfieten |
Alcoholpercentage: | 19.5% |
Beschrijving van Ferreira Tawny
Ferreira Tawny (Tinta Amarela, Tinto Cão, Touriga Franca, Tinta Barroca, Touriga Nacional en Tinta Roriz)
SMAAK OPMERKINGEN:
- Uitzicht: Dit versterkte wijn heeft een dieprode kleur. Specificaties van kruiden kan niet worden gezien, terwijl de drank in de fles, maar u kunt zien wanneer de drank in een glas.
- Neus: eiken kruiden en andere plantaardige maken het grootste deel van het smaakprofiel van deze poort. Presenteren druif drank verspreidt een zoete geur passeert.
- Mond: Dit is een goed uitgebalanceerde drank, mede als gevolg van de druif tannines. De primaire smaken zijn onder andere rozijnen en eiken kruiden. Wanneer de drank wordt ingenomen, laat een lange einde.
APPELLATIE: Port
VINES: Distillers van Ferreira Tawny is in productie in de regio Corgo en de Douro Portugal uit 1751. De begane schalie geeft druiven hier alleen groei conditie.
DRUIVEN: trincadeira, Tinta Cao, Tinta Roriz, Touriga Nacional, Touriga Franca en.
AGING: De tijd dat de haven is de leeftijd varieert met elke partij. De verouderingstijd kan zo weinig als twee jaar en maximaal vijf jaar. Gemiddeld is de haven wijn in de leeftijd van vier jaar. Alle veroudering wordt gedaan in eiken vaten.
VOORBEREIDING: Alle druiven in dit mengsel worden met de hand verzameld alvorens zorgvuldig aanvankelijk verpletterd. De druivenschillen verwijderd ook. Fermentatie wordt bij een geregelde temperatuur.
WIJNARRANGEMENT: Deze versterkte wijn smaakt beter wanneer dronken samen met een verscheidenheid aan desserts fruitige en hartige snacks.
TEMPERATUUR: 14-16 ° C
ALCOHOL: 19,5%
Hoe te serveren
Serveertemperatuur
14-16ºC
- de ontwikkelingssamenwerking: een combinatie van mout en graan destillaat afzonderlijk verouderen gedurende ten minste acht jaar in de Amerikaanse eiken vaten, [2] wiens vrijlating was in 1974
- ALCOHOL: 40º