Trends:

Port

Reccua 10 Years

75cl

18,50€ (Richtprijs)

Kenmerken

Soort Wijn: versterkt Wijn
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Port (Porto en Douro, Portugal)
Wijnkelder: Porto Réccua Vinhos
Volume: 75cl
Allergenen: Bevat Sulfieten
Porto Réccua Vinhos levert ons deze Reccua 10 Years . Het gaat om een wijn versterkte uit Port. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een versterkte die een beoordeling van 4 punten uit 5 verdient.

Bereiding van Reccua 10 Years

Reccua 10 Years

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: Amber kleur met rode accenten.
 • Neus: Intense en complexe aroma, gedomineerd door rozijnen, noten en kaneel.
 • Mond: vol, zeer hardnekkige maar elegant lichaam.

APPELLATIE: Portugal, Douro.

WIJNGAARD: Porto Reccua.

GRAPES: Touriga Nacional, Tinta Roriz, Touriga Franca, Tinta Barroca.

AGING: Stage in houten vaten voor meerdere jaren, waardoor de voortreffelijke wijn kenmerken.

VOORBEREIDING 100% manuele oogst met een zorgvuldige selectie van druiven, door middel van trituratie met totale vergisting strippen met sterke maceratie, onderbroken door toevoeging cognac (77%). Stage in houten vaten voor meerdere jaren, voordat ze gebotteld eindproduct.

WIJNSUGGESTIE: Serveer gekoeld als aperitief met gedroogde vruchten. Het is ook goed geschikt voor desserts gemaakt van chocolade, vers fruit, rood en wilde vruchten evenals een sterke kazen en foie gras.

TEMPERATUUR: 16-18 ° C

ALCOHOL: 19%

Meer zien

Reviews van Reccua 10 Years

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Reccua 10 Years:Waarderen Reccua 10 Years:

4 /5

PROEFNOTITIES:Uitzicht: Amber kleur met rode accenten.Neus: Intense en complexe aroma, gedomineerd door rozijnen, noten en kaneel.Mond: vol, zeer hardnekkige maar elegant lichaam.APPELLATIE: Portugal, Douro.WIJNGAARD: Porto Reccua.GRAPES: Touriga Nacional, Tinta Roriz, Touriga Franca, Tinta Barroca.AGING: Stage in houten vaten voor meerdere jaren, waardoor de voortreffelijke wijn kenmerken.VOORBEREIDING 100% manuele oogst met een zorgvuldige selectie van druiven, door middel van trituratie met totale vergisting strippen met sterke maceratie, onderbroken door toevoeging cognac (77%). Stage in houten vaten voor meerdere jaren, voordat ze gebotteld eindproduct.WIJNSUGGESTIE: Serveer gekoeld als aperitief met gedroogde vruchten. Het is ook goed geschikt voor desserts gemaakt van chocolade, vers fruit, rood en wilde vruchten evenals een sterke kazen en foie gras.TEMPERATUUR: 16-18 ° CALCOHOL: 19%
Meer zien
,

Andere producten van hetzelfde wijnhuis