Trends:

Port

Sandeman Tawny 40 Years 50cl

50cl

86,35€ (Richtprijs)

Kenmerken

Soort Wijn: versterkt Wijn
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Port (Porto en Douro, Portugal)
Wijnkelder: Sandeman
Volume: 50cl
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 20%
Sandeman vervaardigt deze Sandeman Tawny 40 Years 50cl , een wijn versterkte uit het gekwalificeerd wijngebied Port en met 20º alcoholgehalte. Een wijn versterkte beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Bereiding van Sandeman Tawny 40 Years 50cl

Sandeman Tawny 40 Years 50cl

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: mahonie.
 • Neus: massale boeket van vanille, eiken en honing. Zeer complexe aroma's van noten, kruiden en noten.
 • Mond: zacht en ontwikkelde een uitstekende balans tussen volwassenheid en vitaliteit.

APPELLATIE: Oporto.

VINES: Sandeman

GRAPES: Tourinta Franca, Tinta Roriz, trincadeira, Tinta Barroca, Tinto Cão

OUDER WORDEN uiteindelijke mengsel het algemeen leiden van strenge selectie van wijnen, tussen de 30 en 55 jaar oud.

BEREIDING verwijderen en malen stam voor de fermentatie, onder gecontroleerde temperatuur met maceratie de beste componenten te extraheren. Het toevoegen van alcohol op het ideale moment.

Bijpassende wijn: met een kopje koffie, een klein stukje van fijne cacao chocolade of zelfs een sigaar met nootachtige desserts, meer uitgebreide zoete en intense kazen.

SERVEERTEMPERATUUR: 14-16 °C

ALCOHOL: 20%

Meer zien

Reviews van Sandeman Tawny 40 Years 50cl

4

2 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Sandeman Tawny 40 Years 50cl:Waarderen Sandeman Tawny 40 Years 50cl:

4 /5

The House of Sandeman werd opgericht in Londen in 1790 door George Sandeman, een jonge Schot van Perth die besloten om te investeren £ 300 geleend van zijn vader in het creëren van een business marketing wijnen uit Porto (Portugal) en Jerez (Spanje).
Altijd een pionier, Sandeman was het eerste bedrijf dat de naam van het merk op een vat met een heet strijkijzer. In 1805 heeft het SGR (George Sandeman Co.) was handtekening instaan ​​voor de kwaliteit van de wijn, het wordt verkocht. Ook Het was een van de eerste bedrijven die het etiket en de wijnen, die in het begin van de negentiende eeuw waren al geëxporteerd naar verschillende landen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Afrika en Azië adverteren.
Al meer dan twee eeuwen is Sandeman zijn succes op een zeldzame capaciteit voor innovatie en expertise die van generatie op generatie gebaseerd. Op dit moment, Sandeman zich duidelijk op "de" wereldwijde Port en Sherry merk en borden met trots: "Sandeman, Famous for Pleasure."
Meer zien
,

4 /5

95 pts Jamie Goode - Een intense, diep gearomatiseerd Porto Tawny, met een enorm boeket suggereren vanille, eiken en honing, en een mondvol van zeer complexe aroma's van gedroogd fruit, kruiden en noten. Als de wijn ontvouwt soepel en ontwikkelt zich in de mo
Meer zien
,

Andere producten van hetzelfde wijnhuis