Warre's Otima 10 Anos 50cl

Warre's (Port)

WS90

Product niet beschikbaar in Nederland

17,45€ + 4,00€ Verzending (5 - 10 dagen)

17,45/stuk

Verzending: Portugal Vineyards (Portugal)

Je ontvangt 0.23 punten voor elk product dat je koopt

Warre's Otima 10 Anos 50cl (17,45€), vervaardigd door Warre's, is een wijn versterkte uit het gekwalificeerd wijngebied Port met touriga nacional, tinta barroca en touriga franca druiven en die een alcoholgraad van 20º heeft. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een versterkte die een beoordeling van 4 punten uit 5 verdient en heeft bovendien de volgende beoordelingen: wine spectator cijfer: 90.

Kenmerken · Warre's Otima 10 Anos

Soort Wijn: versterkt Wijn
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Port (Porto en Douro,Portugal)
Wijnkelder: Warre's
Volume: 50cl
Plaats: WS90
Druiven: Touriga Franca, Tinta Barroca, Touriga Nacional
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 20%

Beschrijving · Warre's

Warre's Otima 10 Anos 50cl (Touriga Franca, Tinta Barroca en Touriga Nacional)

PROEFNOTITIES VAN Warres Otima 10 Years 50cl:

 • Uitzicht: medium granaat robijn amber.
 • Neus: noten van kirsch, ceder, een vleugje bruine suiker op de neus,
 • Mond: zeer rond en gladde textuur met aangename tonen van honing, noten en gedroogde vruchten.

APPELLATIE: Porto.

WIJNGAARD: Warre's

DRUIVEN: Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinto Cao.

PAIRING: als aperitief, na het diner met desserts en kaas.

SERVEERTEMPERATUUR: 15-16ºC

ALCOHOL: 20%

Warre's

Twee Engelsen, William Burgoyne en John Jackson openden kantoren in het noorden van Portugal als Burgoyne & Jackson - aanvankelijk een algemene handelsonderneming, die wijn, olijfolie en fruit exporteert, en gedroogde kabeljauw en Engelse wollen goederen importeert. In 1703 verleende Matthew...

Warre's Wijn kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Warre's Otima 10 Anos 50cl

Gepubliceerd op 05.05

4/5

Warre's Otima 10 Anos 50cl

De opvallende, strak en bij uitstek gift-waardig vertoon van deze fles heeft een meer jeugdige publiek van Port drinkers aangetrokken. Echter, de verpakking is niet een gimmick, dit is een multi-bekroonde wijn die net zo goed als het lijkt smaakt!

Meer meningen over Warre's Otima 10 Anos 50cl

Anoniem

Gepubliceerd op 14.12

4 /5

Warres Otima 10 Years 50cl

De kleur is intens Auburn. Vertoont een uitstekende neus, met gedroogd fruit en rijpe fruit. De smaak is licht en delicaat, heerlijk afgerond, met aantekeningen van gedroogde vruchten en een eind van de lange, elegante afdronk.
Anoniem

Gepubliceerd op 12.17

4 /5

Warres Otima 10 Years 50cl

De kleur is intens Auburn. Vertoont een uitstekende neus, met gedroogd fruit en rijpe fruit. De smaak is licht en delicaat, heerlijk afgerond, met aantekeningen van gedroogde vruchten en een eind van de lange, elegante afdronk.

Gepubliceerd op 05.16

4 /5

Warres Otima 10 Years 50cl was erg leuk

Gepubliceerd op 14.40

4 /5

Warre's Otima 10 50cl

Gefermenteerd met natuurlijke gist bij een temperatuur tussen 24 en 28 graden. De wort wordt gefermenteerd tot de gewenste suiker fermentatie en daarna gestopt door toevoeging cognac tot 77% v / v. De kleur is intens Auburn. Vertoont een uitstekende neus, met gedroogd fruit en rijpe fruit. De smaak is licht en delicaat, heerlijk afgerond, met aantekeningen van gedroogde vruchten en een eind van de lange, elegante afdronk. U hoeft niet te decanteren. Het is klaar voor gebruik gebotteld, maar zal zijn kwaliteiten in de fles te behouden. Serveer koud of kamertemperatuur. Het is uitstekend bij kaas, noten en andere gedroogde vruchten na de maaltijd of op zichzelf.

Gepubliceerd op 12.40

4 /5

Warres Otima 10 Years 50cl

PROEFNOTITIES:
- Gladde textuur met aangename tonen van honing, noten en gedroogde vruchten, en toch behouden jeugdige frisheid in de rijke vruchten

VEROUDERING:
- 10 jaar in doorgewinterde eiken vaten

Gepubliceerd op 14.03

4 /5

Warres Otima 10 Years 50cl

De kleur is intens Auburn. Vertoont een uitstekende neus, met gedroogd fruit en rijpe fruit. De smaak is licht en delicaat, heerlijk afgerond, met aantekeningen van gedroogde vruchten en een eind van de lange, elegante afdronk.

Gepubliceerd op 12.22

4 /5

Warres Otima 10 Years 50cl

PROEVEN OPMERKINGEN:
Intense gouden kleur met groene halo, heeft een weelderige boeket gevuld met noten en vanille en kruidige nuances. Dit Tawny 30 jaar oud verleidt door zijn elegantie en is synoniem met grote aromatische diepte en krachtige aroma's. Mooie afwerking en eindeloos.
- Wijnmaker: Pedro Sá
- Vinificatie: Hand-oogst op hun beste moment, zijn de druiven ontsteeld, geplet en gevinifieerd in een zorgvuldige maceratie met de extractie van kleur, tannines en vlies aroma's, aangevuld met permanente pompen-over tijdens de gisting. Dit proces vindt plaats in vaten bij een gecontroleerde temperatuur tussen 28-30ºC, tot aan de gewenste Baumé. In deze fase druiven brandy wordt toegevoegd (uitkering), afkomstig van een versterkte wijn. Een wijn van een uitzonderlijke kwaliteit, verkregen door de lotation van verschillende oogsten, met het oog op een complementariteit van de organoleptische kenmerken typerend voor deze stijl oude getaande verwerven. Vervalt in hout voor variabele perioden waarin het vermeld op het etiket leeftijd komt overeen met de benaderde gemiddelde van de verschillende wijnen leeftijd op het perceel, de uiting van het karakter van de wijn in wat betreft het in eiken vaten door de vergrijzing verleende kenmerken.
- Druivenrassen: Old Vines.
- Eten Koppelen: Om gekoeld geserveerd worden als een aperetif of als begeleiding bij desserts.
- Store en Serve Adviezen: Fles moet in de verticale positie, bij een constante temperatuur en weg van intense direct licht. Na opening consumeren bij voorkeur 20 tot 24 weken. Portwijn is een natuurlijke wijn, zodat het aantal natuurlijke sediment met de tijd kunnen vormen. Giet het voorzichtig, zodat het niet troebel. Moet worden geconsumeerd bij een temperatuur tussen 16º tot 18º C.

Gepubliceerd op 12.11

4 /5

De kleur is intens Auburn. Het vertoont een uitstekende neus, met gedroogd fruit en rijpe fruit. De smaak is licht en delicaat, heerlijk afgerond, met tonen van gedroogd fruit en een lange afdronk, elegante mond.

Samenvatting van beoordelingen

(9 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  9
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 9 comments »

Top aanbiedingen Port