Kenmerken
Anjoli 2015 , vervaardigd door Ardévol, is een wijn rode uit het gekwalificeerd wijngebied Priorat met de beste syrah, merlot, garnacha en cabernet sauvignon druiven uit 2015 en waarvan het alcoholgehalte 14.50º is. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een rode die een beoordeling van 4 punten uit 5 verdient.
Bereiding van Anjoli 2015
Anjoli 2015 (Cabernet Sauvignon, Garnacha, Merlot en Syrah)
VERGRIJZING: Aged 16 maanden in vaten van de derde en vierde Frans eiken wijn.
ALCOHOL: 14,5%
SERVEERTEMPERATUUR: 16-18 °C en 18 °C
Hoe te serveren
Serveertemperatuur
16/18ºC
Reviews van Anjoli 2015
Het kan worden gevonden in Uvinum.
Bigarreau kersen, van hoge intensiteit. Geuren van hazelnoten en amandelen. In de mond het smaakte als zoethout.
Meer zienBigarreau kersen, van hoge intensiteit. Geuren van hazelnoten en amandelen. In de mond het smaakte als zoethout.
Goede wijn en goed gezelschap.
Hij had een zeer diepe kleur. Men merkt op dat de Anjoli naar bessen ruikt. Een zeer lange nasmaak.
Een goede Ardévol dat goed gaat met stoofvlees.
Meer zienHij had een zeer diepe kleur. Men merkt op dat de Anjoli naar bessen ruikt. Een zeer lange nasmaak.
Een goede Ardévol dat goed gaat met stoofvlees.
Rood van kleur en violet randen. Aroma's van vanille. Nogal krachtige smaak.
De combinatie van deze Anjoli en het vlees past niet.
Ik gaf het aan mijn broer en ook het smaakte hem.
Meer zienDe combinatie van deze Anjoli en het vlees past niet.
Ik gaf het aan mijn broer en ook het smaakte hem.
- Uitzicht: helder robijn.
- Neus: zwarte bessen, bramen, kersen, ceder, sigarenkistje, vanille, toast, rook, snuif, donker fruit en rood fruit.
- Mond: zwarte bessen, bramen, kersen, peper, olijven, asperges, kruiden, gember, eik, vanille, zwarte bessen poeder en leer.
APPELLATIE: Priorat.
VINES: Anjoli
DRUIVEN: Grenache, Cabernet Sauvignon, Merlot en Syrah.
OUDER WORDEN: 16 maanden in vaten van de derde en vierde Frans eiken wijn.
SERVEERTEMPERATUUR: 16-18 °C
ALCOHOL: 15%