Maius Classic Priorat 2015

Maius Doq Priorat (Priorat)

RP92UV91

21,95€ + 5,95€ Verzending (48 uren)

131,70€ + 5,95€ Verzending (48 uren)

263,40€ + 5,95€ Verzending (48 uren)

21,95/stuk

Verzending: Grand Cru Wijnen

Je ontvangt 0.29 punten voor elk product dat je koopt

Maius Doq Priorat heeft deze Maius Classic Priorat 2015 (21,95€) gecreëerd, een wijn rode met herkomstaanduiding Priorat die carignan, cabernet sauvignon en garnacha druiven bevat uit 2015 en die een alcoholgraad van 14º bevat. Gerechten met halfharde kaas en wit vlees gaan uitstekend samen met Maius Classic Priorat 2015. Een wijn rode beoordeeld met 3,8 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co volgens de gidsen en gespecialiseerde tijdschriften verdient hij een robert parker cijfer: 92.

Kenmerken · Maius Classic Priorat

Soort Wijn: rode Wijn
Oogstjaar: 2015 Andere wijnjaren
2016 en 2013
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Priorat (Catalonië,Spanje)
Wijnkelder: Maius Doq Priorat
Volume: 75cl Andere volumes
Plaats: RP92UV91
Bio:
Druiven: Garnacha, Cabernet Sauvignon, Carignan
Combinatie: VoorgerechtenVleeskaasRood vleesWit vleeshalfharde kaas
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 14%
Serveertemperatuur: 16-18ºC
Meer zien »

Beschrijving · Maius Doq Priorat

Maius Classic Priorat 2015 (Garnacha, Cabernet Sauvignon en Carignan)

PROEFNOTITIES VAN Maius Classic Priorat 2015:

 • Uitzicht: rood, blauw tinten en prachtige tranen.
 • Neus: mooie rode vruchten, leder, espresso, hout en een vleugje chocolade.
 • Mond: fris, typische smaken van de balsamico azijn en mineralen, zeer elegant en complex accenten met een perfecte zuurgraad. Afdronk.

APPELLATIE: Priorat.

VINES: Maius Doq Priorat

DRUIVEN: Cabernet Sauvignon, Carignan en Grenache.

SERVEERTEMPERATUUR: 16-18 °C

ALCOHOL: 14%

Maius Doq Priorat

Maius Doq Priorat Wijn kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Maius Classic Priorat 2015

Juan Manuel Gonzalvo

Gepubliceerd op 01.03

4/5

Maius Classic Priorat 2015

zwarte peper, kersen, tijm, silex, direct, kruidig, intens. 91 punten

Meer meningen over Maius Classic Priorat 2015

Johanna Hofbauer

Gepubliceerd op 15.53

3.5 /5

Een Priorat voor liefhebbers van rode wijn, gestructureerd, fijne tannines en lichte zuurgraad. Naar mijn mening een wijn om alleen of met vrienden te genieten, maar het huwelijk niet nodig
Vinsnoe

Gepubliceerd op 04.25

4 /5

Zeer elegante ingang met een sterk geïntegreerde tannines en een lange persitencia te Retrogusto
Grand Cru Wijnen

Gepubliceerd op 04.54

4 /5

Parker sprak in zijn beoordeling over de Maius Classic: "it is so sexy and nicely proportioned that readers will have a hard time keeping their hands off of it."De Maius Classic is een op-en-top klassieke Priorat wijn met moderne accenten. In het glas heeft de wijn een fraaie rode kleur met een mooie blauwe glans en prachtige tranen. In de neus heeft de Maius Classic achtige geuren maar dan wel die van de top bordeaux. We ruiken mooie rood fruit, leders, espresso een vleugje hout en chocolade. De wijn is stevig maar fris tegelijkertijd met de voor de een goede priorat typische tonen en smaken van balsamico en minerale accenten. De Maius Classic is een zeer elegant en complexe wijn met een perfecte zuurgraad. De wijn heeft een lang aanhoudende afdronk en is voor ons een van de beste Priorat wijnen als je prijs/kwaliteit in ogenschouw neemt. De 2015 jaargang heeft 92 Pēnin punten gekregen

Samenvatting van beoordelingen

(4 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  4
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

3.8/5

Op basis van 4 comments »

Beoordelingen van andere oogstjaren

Meningen over Maius Classic Priorat 2016

Grand Cru Wijnen
Grand Cru Wijnen

4/5

Parker sprak in zijn beoordeling over de Maius Classic: "it is so sexy and nicely proportioned that readers will have a hard time keeping their hands off of it."De Maius Classic is een op-en-top klassieke Priorat wijn met moderne accenten. In het glas heeft de wijn een fraaie rode kleur met een mooie blauwe glans en prachtige tranen. In de neus heeft de Maius Classic achtige geuren maar dan wel die van de top bordeaux. We ruiken mooi rood fruit, leders, espresso een vleugje hout en chocolade. De wijn is stevig maar fris tegelijkertijd met de voor de een goede priorat typische tonen en smaken van balsamico en minerale accenten. De Maius Classic is een zeer elegante en complexe wijn met een perfecte zuurgraad. De wijn heeft een lang aanhoudende afdronk en is voor ons een van de beste Priorat wijnen als je prijs/kwaliteit in ogenschouw neemt. 
Perswijn - December 2018 - Priorat Special - GESESELECTEERD (de lekkerste Priorat van de proeftafel)

Meningen over Maius Classic Priorat 2013

Grand Cru Wijnen
Grand Cru Wijnen

4/5

Parker sprak in zijn beoordeling over de Maius Classic: "it is so sexy and nicely proportioned that readers will have a hard time keeping their hands off of it."De Maius Classic is een op-en-top klassieke Priorat wijn met moderne accenten. In het glas heeft de wijn een fraaie rode kleur met een mooie blauwe glans en prachtige tranen. In de neus heeft de Maius Classic achtige geuren maar dan wel die van de top bordeaux. We ruiken mooie rood fruit, leders, espresso een vleugje hout en chocolade. De wijn is stevig maar fris tegelijkertijd met de voor de een goede priorat typische tonen en smaken van balsamico en minerale accenten. De Maius Classic is een zeer elegant en complexe wijn met een perfecte zuurgraad. De wijn heeft een lang aanhoudende afdronk en is voor ons een van de beste Priorat wijnen als je prijs/kwaliteit in ogenschouw neemt. In 2009 heeft de wijn 92 parkerpunten gekregen. Latere jaargangen zijn nog niet beoordeeld maar Priorat kenners weten dat 2012 en 2013 behoren de top vintages.

Top aanbiedingen Priorat