Trends:

Prosecco Di Conegliano-Valdobbiadene

Adami Prosecco "dei Casel" Extra Dry 2014

75cl

9,40€ (Richtprijs)

Kenmerken

Soort Wijn: mousserende Wijn
Oogstjaar: 2014 Andere wijnjaren
2015, 2013 en N/A
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Prosecco Di Conegliano-Valdobbiadene (Veneto, Italië)
Wijnkelder: Adami
Volume: 75cl
Druiven: Glera
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 11%
Adami vervaardigt deze Adami Prosecco "dei Casel" Extra Dry 2014 , een wijn mousserende uit het gekwalificeerd wijngebied Prosecco Di Conegliano-Valdobbiadene met glera druiven van het wijnjaar 2014 en die een alcoholgraad van 11º bevat. Een wijn mousserende beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Bereiding van Adami Prosecco "dei Casel" Extra Dry 2014

Adami Prosecco "dei Casel" Extra Dry 2014 (Glera)

Producent: Adami

abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Prosecco Di Conegliano-Valdobbiadene

druiven: Glera

Meer zien

Reviews van Adami Prosecco "dei Casel" Extra Dry 2014

4

1 klantbeoordelingen
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Jouw score voor Adami Prosecco "dei Casel" Extra Dry 2014:Waarderen Adami Prosecco "dei Casel" Extra Dry 2014:

4 /5

Attraktiv och intensiv färg. Lätta dofter av jäst och bageri.Texturen var grov.
Det går bra med stark fisk.
Denna Adami Prosecco "dei Casel" Extra Dry är det första vin jag drack med mina föräldrar.
Meer zien
,

4 /5

Den har en fin farge. Minner om andre musserende, med aroma av gjær.Teksturen i denneAdami var oljeaktig.
Vi drakk den før maten, til forretter og snacks.
Denne Adami Prosecco "dei Casel" Extra Dry er den første vinen jeg drakk med foreldrene mine.
Meer zien
,

4 /5

Levende og flot farve. Husk andre mousserende aroma af gær ved.Jeg kunne ikke finde nogen særlig smag.
Det ville gå godt med en blå fisk.
Jeg tog det med mine folk.
Meer zien
,
Reviews van andere oogstjaren van Adami Prosecco "dei Casel" Extra Dry 201402015

4/5

Ik hield niet van de kleur, met bruine randen. Een Veneto met aroma's van gist. Misschien heb ik het te veel zuur opgemerkt.
Het stond tegenvoer het voedsel.
In een proef cursus hadden we plezier het te proeven.
Meer zien
Radboud Coustodis

Andere producten van hetzelfde wijnhuis