Trends:

Prosecco Di Conegliano-Valdobbiadene

Bisol Prosecco di Conegliano-Valdobbiadene Superiore Crede Brut 2018

75cl Inhoud

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Soort Wijn: mousserende Wijn
Oogstjaar: 2018
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Prosecco Di Conegliano-Valdobbiadene (Veneto, Italië)
Wijnkelder: Bisol
Volume: 75cl
Druiven: Pinot Bianco, Glera
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 11.5%
Soort Mousserende Wijn: Brut
Bisol levert ons deze Bisol Prosecco di Conegliano-Valdobbiadene Superiore Crede Brut 2018 (11,20€). Het gaat om een wijn mousserende uit Prosecco Di Conegliano-Valdobbiadene op basis van druivensoort glera en pinot bianco uit 2018 en die een alcoholgehalte van 11.5º heeft. Een wijn mousserende beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Omschrijving van Bisol Prosecco di Conegliano-Valdobbiadene Superiore Crede Brut 2018

Bisol Prosecco di Conegliano-Valdobbiadene Superiore Crede Brut 2018 (Pinot Bianco en Glera)

Producent: Bisol

abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Prosecco Di Conegliano-Valdobbiadene

druiven: Pinot Bianco en Glera

Meer zien

Het wijnhuis

Bisol

Bisol

De eerste getuigenis die de aanwezigheid van de familie Bisol in het historische hart van het Prosecco-productiegebied bevestigt, is te vinden in de Venetiaanse Republiek van 1542, waarin de Bisol verschijnen als "beheerders van de arbeiders" van een groot landgoed van de adellijke familie van de Van Pula: een gebied genaamd Chartice, de huidige en zeer prestigieuze heuvel van Cartizze.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Bisol Prosecco di Conegliano-Valdobbiadene Superiore Crede Brut 2018

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Bisol Prosecco di Conegliano-Valdobbiadene Superiore Crede Brut 2018:Waarderen Bisol Prosecco di Conegliano-Valdobbiadene Superiore Crede Brut 2018:

4 /5

In de provincie Treviso, op de prestigieuze heuvels van Valdobbiadene, geboren Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG Brut "gelooft". De kleigronden, notities die bekend staat als "gelooft", hosting allerlei rassen die nodig zijn voor de realisatie van het product, te weten: Glera, Verdisio, witte pinot. De oogst vindt plaats in eind september door alleen met de hand en het schuim volgens de regels van de Charmat methode. Sparkling rijk aan fruitige en bloemige aroma's fijn, typische tonen van de beste prestaties van dit type. Met een heldere stro gele kleur met groene tinten en een perlage minuut en persistent. De neus opent met frisse en elegante aroma's van wilde bloemen, verrijkt met aangename fruitige geuren. De smaak is harmonieus en fijne smaak, met fruitige noten van appel en peer.
Meer zien
,