Trends:

Prosecco Veneto

Ai Galli Pinot Grigio Delle Venezie 2018

75cl

Ai Galli Pinot Grigio Delle Venezie 2019

8,75€
8,75€

Dit product is niet beschikbaar.
Je kunt kopen Ai Galli Pinot Grigio Delle Venezie 2019

Kenmerken

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2018 Andere wijnjaren
2019 en 2017
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Prosecco Veneto (Veneto, Italië)
Wijnkelder: Azienda Agricola Ai Galli Di Buziol
Volume: 75cl
Druiven: Pinot Grigio, Glera
Allergenen: Bevat Sulfieten
Ai Galli Pinot Grigio Delle Venezie 2018 : een wijn witte herkomstaanduiding Prosecco Veneto uit de wijnkelders van Azienda Agricola Ai Galli Di Buziol die glera en pinot grigio druiven bevat uit 2018. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een witte die een beoordeling van 4 punten uit 5 verdient.

Beschrijving van Ai Galli Pinot Grigio Delle Venezie 2018

Ai Galli Pinot Grigio Delle Venezie 2018 (Pinot Grigio en Glera)

Producent: Azienda Agricola Ai Galli Di Buziol

abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Prosecco Veneto

druiven: Pinot Grigio en Glera

Meer zien

Reviews van Ai Galli Pinot Grigio Delle Venezie 2018

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Ai Galli Pinot Grigio Delle Venezie 2018:Waarderen Ai Galli Pinot Grigio Delle Venezie 2018:

4 /5

Amore, Passione e Tradizione'', dat is waar deze wijnproducent voor staat. Azienda Agricola Ai Galli di Buziol Elide ging begin jaren '70 van start en heeft vandaag de dag bijna 50 hectare eigen wijngaarden tot haar bezit. Gelegen in de commune Lison-Pramaggiore, vallen allen percelen binnen de D.O.C. Prosecco. Met liefde en passie worden hier op traditionele wijze wijnen geproduceerd met behulp van de meest moderne en innovatieve vinificatietechnieken. De Ai Galli Pinot Grigio delle Venezie d.o.c. is Pinot Grigio met een hele sterke persoonlijkheid. Een heldere, strogele kleur, een heerlijk aroma een intense smaak. Droog, vol en harmonieus. Een zeer prettige wijn met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Meer zien
,
Reviews van andere oogstjaren van Ai Galli Pinot Grigio Delle Venezie 20182019

4/5

'Amore, Passione e Tradizione'', dat is waar deze wijnproducent voor staat. Azienda Agricola Ai Galli di Buziol Elide ging begin jaren '70 van start en heeft vandaag de dag bijna 50 hectare eigen wijngaarden tot haar bezit. Gelegen in de commune Lison-Pramaggiore, vallen allen percelen binnen de D.O.C. Prosecco. Met liefde en passie worden hier op traditionele wijze wijnen geproduceerd met behulp van de meest moderne en innovatieve vinificatietechnieken. De wijngaarden zijn dicht beplant en het rendement per stok wordt sterk verlaagd, opdat de kwaliteit van de druiven toeneemt. En dat de kwaliteit méér dan goed is, wordt onderschreven door o.a. de Italiaanse wijnbijbel''Gambero Rosso'' !  De Ai Galli Pinot Grigio delle Venezie d.o.c. is Pinot Gris (Pinot Grigio) met een hele sterke persoonlijkheid. Een heldere, strogele kleur, een heerlijk aroma en een intense smaak. Droog, vol en harmonieus. Een zeer prettige wijn met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De Ai Gali is goed aperitief of met zeevruchten salades en pastagerechten, vis en schaaldieren, vlees en gekookte vis.

Meer zien

Andere producten van hetzelfde wijnhuis