Domaine Bitouzet Prieur Puligny-Montrachet Les Levrons 2017

Domaine Bitouzet-Prieur (Puligny-Montrachet)

Product niet beschikbaar in Nederland

62,58€ + 7,95€ Verzending (3 - 5 dagen)

62,58/stuk

Verzending: Lilovino (Frankrijk)

Je ontvangt 0.83 punten voor elk product dat je koopt

Levertijd geschat:
- Dit product heeft een extra voorbereidingstijd van 24 uren.

Uit de wijnkelders van Domaine Bitouzet-Prieur (Puligny-Montrachet) ontvangen wij Domaine Bitouzet Prieur Puligny-Montrachet Les Levrons 2017 (62,58€), een wijn witte wiens wijnbereiding geschiedt op basis van druiven uit 2017 en die een alcoholgehalte van 13.5º heeft.

Kenmerken · Domaine Bitouzet Prieur Puligny-Montrachet Les Levrons

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2017 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Puligny-Montrachet (Bourgogne,Frankrijk)
Wijnkelder: Domaine Bitouzet-Prieur
Volume: 75cl
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 13.5%

Beschrijving · Domaine Bitouzet-Prieur

Domaine Bitouzet Prieur Puligny-Montrachet Les Levrons 2017

Producent: Domaine Bitouzet-Prieur

abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Puligny-Montrachet

Domaine Bitouzet-Prieur

Domaine Bitouzet-Prieur Wijn kopen:

Dit product heeft Beoordelingen nog. Wees de eerste om te beoordelen.

Samenvatting van beoordelingen

(0 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  0
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0

Beoordelingen van andere oogstjaren

Meningen over Domaine Bitouzet Prieur Puligny-Montrachet Les Levrons 2015

LilleAuxVins Arthur
LilleAuxVins Arthur

4/5

2015 - Niet-contractuele foto. De Puligny-Montrachet Les Levrons onthult een mooie groene gouden kleur met een zeer bleke gele hoogtepunten. De neus wordt gedomineerd door aroma's van witte bloemen en evolueren naar aroma's van amandel en hazelnoot. In de mond is rijk, fris met grote elegantie. De Puligny begeleiden van een aperitief, allerlei soorten vis voor de filet van tong, de spiesen Zeeduivel of een rivierkreeft salade en saus bij pluimvee in crème. Het kan ook begeleiden een romige kaas zoals Brillat Savarin. Domain Domein Bitouzet-Prieur: De wijnstokken van François Bitouzet-Prior Côte de Beaune ligt in de gemeenschappen van Volnay en Meursault.
"We zijn nog steeds meer om onszelf en onze leveranciers", zegt François Bitouzet, kwam uit op de familieboerderij in september 2005, weet waarover hij spreekt. Hij is degene die verantwoordelijk is voor de kwalificatie de landbouw, maar ook andere ontwikkelingen. Zich ervan bewust dat het uitgangspunt van een goede wijn is de wijnmakerij gezonde druiven van perfecte rijpheid te brengen, dit is waarom Franciscus en zijn team werken allemaal samen in dit proces met het oog op dit te bereiken. Dit vereist een strikte controle van de opbrengsten, maar ook het nastreven van de agro impuls van Vincent, zijn vader, wat betekent dat met respect voor het land door het verbieden van chemische bestrijdingsmiddelen en terug te keren naar de grond te werken. Zorgvuldige zorg wordt genomen van wijnbereiding bottelen omdat "elk detail". Een veeleisende zorg in de fokkerij en de wijnbereiding wordt gegeven aan elke wijnen die niet allemaal hetzelfde pad volgen. "In de wijngaard of kelder, niets is systematisch. We kijken, we zien, we proeven, vragen we ons af en we handelen in overeenstemming met elk geval. "Veeleisende en François Vincent Bitouzet zijn.

Top aanbiedingen Puligny-Montrachet