Trends:

Alentejo

Azores Wine Company Verdelho o Original dos Açores 2017

75cl

RP92Parker

34,95€ (Richtprijs)

Kenmerken

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2017
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Alentejo (Portugal)
Wijnkelder: Azores Wine Company
Volume: 75cl
Druiven: Verdelho
Allergenen: Bevat Sulfieten
Azores Wine Company Verdelho o Original dos Açores 2017 wordt ons aangeleverd door Azores Wine Company. Het gaat om een wijn witte uit Alentejo wiens selectie verdelho druiven uit het wijnjaar 2017 bevat. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een witte die een beoordeling van 4 punten uit 5 verdient volgens de gidsen en gespecialiseerde tijdschriften verdient hij een robert parker cijfer: 92.

Bereiding van Azores Wine Company Verdelho o Original dos Açores 2017

Azores Wine Company Verdelho o Original dos Açores 2017 (Verdelho)

Producent: Azores Wine Company

abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Alentejo

druiven: Verdelho

Meer zien

Plaats

RP92Parker

Reviews van Azores Wine Company Verdelho o Original dos Açores 2017

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Azores Wine Company Verdelho o Original dos Açores 2017:Waarderen Azores Wine Company Verdelho o Original dos Açores 2017:

4 /5

Zonder twijfel het meeste bekende en vermaarde wijnhuis van de Azoren is Azores Wine Company. Zij hebben wellicht een van de meeste unieke terroirs in de wereld, in het midden van de Atlantische Oceaan, en aan de voet van de vulkanische berg Pico, zijn de wijngaarden geplant in de breuken van de rotsen, naast de zee, waar u het "zingen van de krabben" hoort, want daar is meer zon en warmte De Verdelho dos Açores heeft een Riesling-achtig gevoel. Zijdeachtig, knapperig met een geweldige explosieve zuurgraad. Deze witte Azoren wijn is prachtig elegant, strak en expressief. Deze wijn kan zoals ook met goede rieslings zeer oud worden. Toen over het bewaarpotentieel werd gevraag aan de eigenaar-wijnmaker Antonio Maçanita zegt deze dat het in principe "voor altijd zal duren".
Meer zien
,