Trends:

Alentejo

Montaria Premium 2016

75cl

6,95€ (Richtprijs)

Kenmerken

Soort Wijn: rode Wijn
Oogstjaar: 2016 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Alentejo (Portugal)
Wijnkelder: Parras Vinhos
Volume: 75cl
Druiven: Aragonêz, Alicante Bouschet, Syrah, Trincadeira
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 13%
Montaria Premium 2016 , een wijn rode uit de wijnkelders van Parras Vinhos met herkomstaanduiding Alentejo die trincadeira, syrah, alicante bouschet en aragonêz druiven bevat uit 2016 en die een alcoholgraad van 13º bevat. Je zal op en top genieten van deze Montaria Premium 2016 met lam en wild. Een wijn rode beoordeeld met 3,5 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Bereiding van Montaria Premium 2016

Montaria Premium 2016 (Aragonêz, Alicante Bouschet, Syrah en Trincadeira)

PROEFNOTITIES:

  • Uitzicht: intens rood.
  • Neus: rood fruit, hints van kruiden en gerookt.
  • Mond: zeer dichte, goede structuur en grote persistentie op het einde.

APPELLATIE: Alentejo.

VINES: Parras Wines

DRUIVEN: Alicante Bouschet, Aragonez, Syrah, Trincadeira.

BEREIDING: fermentatie in kleine roestvrijstalen tanks bij 25 ° C gedurende 8 dagen.

KOPPELEN: Rood vleesgerechten en zachte kazen.

TEMPERATUUR: 16-18 ° C

ALCOHOLGEHALTE: 13,5%

Meer zien

Het wijnhuis

Parras Vinhos

Parras Vinhos de Luís Vieira werd geboren in 2010, momenteel gevestigd in Alcobaça, waar ook de bottelarij van de groep is geïnstalleerd. Vijf jaar later, met het bedrijf geconsolideerd en gericht op de internationale markt, is het noodzakelijk om het merk te herpositioneren en het op een andere en meer actuele manier te "kleden".

Meer over het wijnhuis

Reviews van Montaria Premium 2016

3.5

2 klantbeoordelingen
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    1
  • 2
    0
  • 1
    0
Jouw score voor Montaria Premium 2016:Waarderen Montaria Premium 2016:

4 /5

PROEFNOTITIES:Uitzicht: intens rood.Neus: rood fruit, hints van kruiden en gerookt.Mond: zeer dichte, goede structuur en grote persistentie op het einde.APPELLATIE: Alentejo.VINES: Parras WinesDRUIVEN: Alicante Bouschet, Aragonez, Syrah, Trincadeira.BEREIDING: fermentatie in kleine roestvrijstalen tanks bij 25 ° C gedurende 8 dagen.KOPPELEN: Rood vleesgerechten en zachte kazen.TEMPERATUUR: 16-18 ° CALCOHOLGEHALTE: 13,5%
Meer zien
,

3 /5

Meer zien
,

De beste

Andere producten van hetzelfde wijnhuis