Trends:

Alentejo

Reguengos Socios 2015

75cl

23,15€ (Richtprijs)

Kenmerken

Soort Wijn: rode Wijn
Oogstjaar: 2015 Andere wijnjaren
2014 en 2013
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Alentejo (Portugal)
Wijnkelder: Carmim
Volume: 75cl
Druiven: Aragonêz, Trincadeira
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 14%
Carmim is de producent van Reguengos Socios 2015 , een wijn rode uit Alentejo met trincadeira en aragonêz druiven van het wijnjaar 2015 en die een alcoholgehalte van 14º heeft. Een wijn rode beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Bereiding van Reguengos Socios 2015

Reguengos Socios 2015 (Aragonêz en Trincadeira)

Producent: Carmim

abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Alentejo

druiven: Aragonêz en Trincadeira

Meer zien

Het wijnhuis

Carmim

Carmim

Cooperativa Agrícola de Reguengos de Monsaraz - werd in 1971 opgericht door een groep van 60 wijnbouwers met als doel wijn te produceren en op de markt te brengen, afkomstig van de druiven van een groep wijnmakers uit de regio.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Reguengos Socios 2015

4

1 klantbeoordelingen
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Jouw score voor Reguengos Socios 2015:Waarderen Reguengos Socios 2015:

4 /5

Men merkt op dat de Reguengos Socios naar bessen ruikt. Geroosterde smaken overheersen.
Beter dan alle andere wijnen van Carmim .
Meer zien
,
Reviews van andere oogstjaren van Reguengos Socios 201520142013

4/5

Zo op het oog is het zeer intens. Het lijkt als een rood fruit compote.De Reguengos Socios was niet goed, het rook naar kurk.
Gaat geweldig met kaas.
De 2014 dronk ik het met collega's.
Meer zien

4/5

PROEFNOTITIES:
- Uitzicht: robijn.
- Neus: rozijnen, geroosterde kokos en vanille.
- Mond: vol, met zachte tannines. Een blijvende definitieve bevestiging van olfactorische notities, elegant, harmonieus en robuuste wijn.

APPELLATIE: Alentejo.
WIJNGAARD:
GRAPES: Aragonez, Trincadeira, Castelão.

veroudering:
Bereiding: handgeplukte druiven, vloeide en gemalen, onmiddellijke toevoeging van enzym extractie, toevoeging van levaudras fermentatie leiden temperatuurbeheersing, dan maceratie en fermentatie van de druiven huiden, door het pompen van de wort tijdens 8 dagen later, van essentieel belang voor de stabilisatie en rijping van wijn malolactische gisting.

Bijpassende wijn: spel vlees, gegrilde gerechten, gegrild vlees en kaas.
SERVEERTEMPERATUUR: 18 °C
ALCOHOL: 14,5%
Meer zien

Andere producten van hetzelfde wijnhuis