Trends:

Alentejo

Segredos de São Miguel Branco 2018

75cl

3,15€ (Richtprijs)

Kenmerken

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2018
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Alentejo (Portugal)
Wijnkelder: Casa Agricola Alexandre Relvas
Volume: 75cl
Druiven: Arinto, Antão Vaz, Encruzado, Rabo de Ovelha
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 13%
Casa Agricola Alexandre Relvas vervaardigt Segredos de São Miguel Branco 2018 , een wijn witte met de herkomstaanduiding Alentejo op basis van druivensoort rabo de ovelha, encruzado, antão vaz en arinto uit 2018 en die een alcoholgraad van 13º heeft.

Bereiding van Segredos de São Miguel Branco 2018

Segredos de São Miguel Branco 2018 (Arinto, Antão Vaz, Encruzado en Rabo de Ovelha)

PROEFNOTITIES:

  • Uitzicht: citrus, groene noten.
  • Neus: complexe aroma van tropisch fruit, goede mineraliteit en bloemige noten.
  • Mond: een sterke persoonlijkheid, intense met een goede zuurgraad. Final frisse mond.

APPELLATIE: Alentejo.

GRAPES: Antão Vaz, Arinto, Encruzado, Rabo de Ovelha.

AGING: in roestvrij stalen tanks jaar.

VOORBEREIDING uitstekende mechanische overnight. Total ontstelen. Maceratie gedurende 8 uur. Koude persing, gisting bij een gecontroleerde temperatuur (15-18 ° C) in roestvrijstalen tanks gedurende 10-15 dagen.

PAREN WIJN: gegrilde vis en gebakken, sushi en kip.

TEMPERATUUR: 10-12 ° C

ALCOHOL: 13%

Meer zien

Het wijnhuis

Casa Agricola Alexandre Relvas

Casa Agricola Alexandre Relvas

Casa Agrícola Alexandre Relvas is een familieproject dat begon in 1997 en al de toewijding heeft van twee generaties. Het bedrijf beheert 350 hectare wijngaard en produceert 6 miljoen flessen per jaar, waarvan 70% wordt geëxporteerd naar meer dan 30 landen. In de afgelopen 10 jaar hebben onze wijnen meer dan 300 gouden medailles gewonnen in internationale competities en hebben ze de hoogste scores behaald in de gespecialiseerde pers

Meer over het wijnhuis

Reviews van Segredos de São Miguel Branco 2018

Dit product heeft nog geen beoordelingen. Wees de eerste om te beoordelen.