Trends:

Beiras

Termos Branco 2018

75cl

6,85€ (Richtprijs)

Kenmerken

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2018
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Beiras (Portugal)
Wijnkelder: Quinta dos Termos
Volume: 75cl
Druiven: Arinto, Síria
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 13%
Quinta dos Termos vervaardigt deze Termos Branco 2018 , een wijn witte uit het gekwalificeerd wijngebied Beiras die síria en arinto druiven uit 2018 bevat en waarvan de alcoholgraad 13º is.

Bereiding van Termos Branco 2018

Termos Branco 2018 (Arinto en Síria)

PROEFNOTITIES:

  • Uitzicht: Vergelende.
  • Neus: Aroma's van witte groenten en fruit notities en zelfs bloemige noten.
  • Mond: Een frisse en expressieve wijn met een aangename zuurgraad. In de mond om zijn mineralen, ondersteund door diverse kruidachtige noten. korte citrusnoten, eindigend met een korte tot middellange finish.

APPELLATIE: Beiras

WIJNGAARD: Quinta dos Termos. Quinta dos Termos is gelegen in het centrum van Portugal, op de zuidelijke helling van de Serra da Estrela (de hoogste berg op het vasteland van Portugal - 2.000 m), beschermd tegen het koude noorden en zonnige wind voorafgaand aan de zuidelijke blootstelling . In de zomer, somsTEMPERATUR:en hoger worden dan 50 ° C, wat resulteert in een hoger niveau van volwassenheid, waardoor complexe aromatische wijnen goede consistentie leidt. noemden deze regio, Beira Interior, geproduceerd uit oude wijnen, als bedoeld in de geschiedenis van Portugal was een paar gevonden. Dankzij de benijdenswaardige geografische ligging in de bergen van de Serra da Estrela indrukwekkende wijn, vol en volle plaatsvindt van de Quinta dos Termos sinds 2001, die worden gekenmerkt door hun persoonlijkheid en zijn ongebruikelijk in de mond.

Variëteiten (S): Arinto, Syrië.

AGING: roestvrij staal.

VOORBEREIDING: groeien kwaliteitswijnen en duurzame structuur en mineraliteit op de vloeren van graniet. Strenge controle van rijping om de exacte tijd van de oogst weten. Persen en strippen wordt uitgevoerd met het voorkomen van vroegtijdig volledige oxidatie. Verduidelijking 18 uur. Gisting bij een gecontroleerde temperatuur van 20/22 ° C

WIJNARRANGEMENT: Excellent als aperitief of met zeevruchten.

TEMPERATUUR: 10-12 ° C

ALCOHOL 13%

Meer zien

Reviews van Termos Branco 2018

Dit product heeft nog geen beoordelingen. Wees de eerste om te beoordelen.