Trends:

Kendall-Jackson Cabernet Sauvignon 2017

75cl

Kendall-Jackson Cabernet Sauvignon 2017

28,95€
28,95€
Winkel: Wijnservice.nl Estimated delivery: 48 uren
Verzendkosten: 4,95€
Gratis verzending vanaf 60,00€

Kenmerken

Soort Wijn: rode Wijn
Oogstjaar: 2017 Andere wijnjaren
2016 en 2013
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Californië (regio) (Verenigde Staten)
Wijnkelder: Jackson Family Wines
Volume: 75cl
Druiven: Cabernet Sauvignon
Allergenen: Bevat Sulfieten
Kendall-Jackson Cabernet Sauvignon 2017 (28,95€), vervaardigd door Jackson Family Wines, is een wijn rode uit het gekwalificeerd wijngebied Californië (regio) met de beste cabernet sauvignon druiven uit het wijnjaar 2017. Een wijn rode beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Beschrijving van Kendall-Jackson Cabernet Sauvignon 2017

Kendall-Jackson Cabernet Sauvignon 2017 (Cabernet Sauvignon)

Producent: Jackson Family Wines

abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Californië (regio)

druiven: Cabernet Sauvignon

Meer zien

Reviews van Kendall-Jackson Cabernet Sauvignon 2017

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Kendall-Jackson Cabernet Sauvignon 2017:Waarderen Kendall-Jackson Cabernet Sauvignon 2017:

4 /5

Kendall-Jackson Vintner's Reserve Cabernet Sauvignon wordt op de markt gebracht door Jackson Family Wines in Californië. De familiecultuur van Kendall-Jackson is gebaseerd op bewezen principes: hard werken en integriteit. Eén van de 'hoekstenen' van de filosofie bij Kendall-Jackson is dat geweldige wijnen alleen kunnen worden gemaakt van het beste fruit. Dit fruit gedijt het best in een uitzonderlijke, natuurlijke omgeving. Kendall-Jackson produceert met respect voor de natuur. Het wijnhuis gebruikt alternatieve methoden om pesticiden en chemische bestrijdingsmiddelen zoveel mogelijk te reduceren. Het regenwater wordt er opgevangen in reservoirs om gewassen mee te bewateren en verpakkings- en promotiemateriaal worden gerecycled. Men werkt er bewust volgens het principe van maatschappelijk verantwoord ondernemen. De wijngaarden van Kendall Jackson liggen op koele hellingen aan de rotsachtige Californische kust. Op plaatsen waar klimaat, bodem en wijnranken elkaar aanvullen en opmerkelijke druiven produceren. De druiven voor de Kendall-Jackson Cabernet Sauvignon komen voor het grootste deel (63%) uit Sonoma County en Napa County (30%). De overige 7% komt uit uit Mendocino County. De wijnen van Kendall-Jackson kennen een wereldwijde reputatie en hun 'Vintner’s Reserve' serie is toonaangevend op de Amerikaanse wijnmarkt. De wijnen vormen een weerspiegeling van de toewijding van de medewerkers van Kendall Jackson en dat proeft u in ieder glas! Kendall-Jackson Vintner's Reserve Cabernet Sauvignon is een sappige, kruidige rode wijn met aroma’s van zwarte kers, braambes en cassis. De smaak is intens en rond met mooie gestructureerde tannines. In de lange afdronk herkent men ceder en vanille. De wijn wordt voor 92% gemaakt van Cabernet Sauvignon druiven, aangevuld met 5% Merlot en 2% van elk Cabernet Franc, Malbec en Petit Verdot. De wijn wordt modern gevinifieerd met daarna 15 maanden rijping op Frans en Amerikaanse eiken. Kendall-Jackson Cabernet Sauvignon smaakt uitstekend bij (gegrild) rood vlees, lamsvlees en wildgerechten of stevige kaassoorten.
Meer zien
,
Reviews van andere oogstjaren van Kendall-Jackson Cabernet Sauvignon 20172013

4/5

Kendall-Jackson Vintner's Reserve Cabernet Sauvignon wordt op de markt gebracht door Jackson Family Wines in Californië. De familiecultuur van Kendall-Jackson is gebaseerd op bewezen principes: hard werken en integriteit. Eén van de 'hoekstenen' van de filosofie bij Kendall-Jackson is dat geweldige wijnen alleen kunnen worden gemaakt van het beste fruit. Dit fruit gedijt het best in een uitzonderlijke, natuurlijke omgeving. Kendall-Jackson produceert met respect voor de natuur. Het wijnhuis gebruikt alternatieve methoden om pesticiden en chemische bestrijdingsmiddelen zoveel mogelijk te reduceren. Het regenwater wordt er opgevangen in reservoirs om gewassen mee te bewateren en verpakkings- en promotiemateriaal worden gerecycled. Men werkt er bewust volgens het principe van maatschappelijk verantwoord ondernemen. De wijngaarden van Kendall Jackson liggen op koele hellingen aan de rotsachtige Californische kust. Op plaatsen waar klimaat, bodem en wijnranken elkaar aanvullen en opmerkelijke druiven produceren. De druiven voor de Kendall-Jackson Cabernet Sauvignon komen voor het grootste deel (63%) uit Sonoma County en Napa County (30%). De overige 7% komt uit uit Mendocino County. De wijnen van Kendall-Jackson kennen een wereldwijde reputatie en hun 'Vintner's Reserve' serie is toonaangevend op de Amerikaanse wijnmarkt. De wijnen vormen een weerspiegeling van de toewijding van de medewerkers van Kendall Jackson en dat proeft u in ieder glas! Kendall-Jackson Vintner's Reserve Cabernet Sauvignon is een sappige, kruidige rode wijn met aroma's van zwarte kers, braambes en cassis. De smaak is intens en rond met mooie gestructureerde tannines. In de lange afdronk herkent men ceder en vanille. De wijn wordt voor 92% gemaakt van Cabernet Sauvignon druiven, aangevuld met 5% Merlot en 2% van elk Cabernet Franc, Malbec en Petit Verdot. De wijn wordt modern gevinifieerd met daarna 15 maanden rijping op Frans en Amerikaanse eiken. Kendall-Jackson Cabernet Sauvignon smaakt uitstekend bij (gegrild) rood vlees, lamsvlees en wildgerechten of stevige kaassoorten.
Meer zien
Anoniem

Andere producten van hetzelfde wijnhuis