Trends:

Californië (regio)

Kendall-Jackson Vitners's Reserve Chardonnay 2017

75cl

19,95€ (Richtprijs)

Kenmerken

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2017
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Californië (regio) (Verenigde Staten)
Wijnkelder: Jackson Family Wines
Volume: 75cl
Druiven: Chardonnay
Allergenen: Bevat Sulfieten
Jackson Family Wines biedt ons deze Kendall-Jackson Vitners's Reserve Chardonnay 2017 , een wijn witte vervaardigd in het gekwalificeerde wijngebied Californië (regio) met chardonnay druiven uit 2017. Een wijn witte beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Bereiding van Kendall-Jackson Vitners's Reserve Chardonnay 2017

Kendall-Jackson Vitners's Reserve Chardonnay 2017 (Chardonnay)

Producent: Jackson Family Wines

abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Californië (regio)

druiven: Chardonnay

Meer zien

Reviews van Kendall-Jackson Vitners's Reserve Chardonnay 2017

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Kendall-Jackson Vitners's Reserve Chardonnay 2017:Waarderen Kendall-Jackson Vitners's Reserve Chardonnay 2017:

4 /5

Kendall-Jackson Vintner's Reserve Chardonnay wordt op de markt gebracht door Jackson Family Wines in Californië. De familiecultuur van Kendall-Jackson is gebaseerd op de bewezen principes: hard werken en integriteit. Eén van de 'hoekstenen' van de filosofie bij Kendall-Jackson is dat geweldige wijnen alleen kunnen worden gemaakt van het beste fruit. Dit fruit gedijt het best in een uitzonderlijke, natuurlijke omgeving. Kendall-Jackson produceert met respect voor de natuur. Men gebruikt alternatieve methoden om pesticiden en chemische bestrijdingsmiddelen zoveel mogelijk te reduceren. Het regenwater wordt er opgevangen in reservoirs om gewassen mee te bewateren en worden verpakkings- en promotiemateriaal gerecycled. Men werkt er bewust volgens het principe van maatschappelijk verantwoord ondernemen. De wijngaarden van Kendall-Jackson liggen op koele hellingen aan de rotsachtige Californische kust. Op plaatsen waar klimaat, bodem en wijnranken elkaar aanvullen en opmerkelijke druiven produceren. De chardonnay druiven komen voor het merendeel (61%) uit Monterey County. De overige komen uit Santa Barbara County (33%), Mendocino County (5%) en Sonoma County (1%). De wijnen van Kendall-Jackson kennen een wereldwijde reputatie en hun 'Vintner's Reserve' serie is toonaangevend op de Amerikaanse wijn markt. De wijnen vormen een weerspiegeling van de toewijding van de medewerkers van Kendall-Jackson en dat proeft u in ieder glas! De Kendall-Jackson Vintner's Reserve Chardonnay is de meest gedronken Chardonnay in de Verenigde Staten in zijn prijssegment en wordt geroemd door wijnjournalisten. De wijn wordt modern gevinifieerd, waarbij een deel van de druiven wordt gegist in Frans eiken. Kendall-Jackson Chardonnay smaakt fantastisch als luxe aperitiefwijn, maar is ook een uitstekende begeleider bij rijke visgerechten, wit vlees en romige kazen.
Meer zien
,

Andere producten van hetzelfde wijnhuis