Trends:

Sun Gate Cabernet Sauvignon 2017

75cl

Sun Gate Cabernet Sauvignon 2018

6,95€
6,95€

Dit product is niet beschikbaar.
Je kunt kopen Sun Gate Cabernet Sauvignon 2018

Kenmerken

Soort Wijn: rode Wijn
Oogstjaar: 2017 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Californië (regio) (Verenigde Staten)
Wijnkelder: Sun Gate
Volume: 75cl
Druiven: Cabernet Sauvignon
Allergenen: Bevat Sulfieten
Uit de wijnkelders van Sun Gate (Californië (regio)) ontvangen wij Sun Gate Cabernet Sauvignon 2017 , een wijn rode die een selectie cabernet sauvignon druiven uit het wijnjaar 2017 bevat. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een rode die een beoordeling van 4 punten uit 5 verdient.

Beschrijving van Sun Gate Cabernet Sauvignon 2017

Sun Gate Cabernet Sauvignon 2017 (Cabernet Sauvignon)

Producent: Sun Gate

abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Californië (regio)

druiven: Cabernet Sauvignon

Meer zien

Reviews van Sun Gate Cabernet Sauvignon 2017

4

2 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Sun Gate Cabernet Sauvignon 2017:Waarderen Sun Gate Cabernet Sauvignon 2017:

4 /5

Prachtige wijn uit Californië. Een intense rode wijn, robijnrood van kleur en heerlijk zacht rood fruit als kersen in de smaak. De wijn is heerlijk rond van smaak en heeft zeer verfijnde tannines. Drink je 'm ietsje kouder, is het een heerlijke begeleider voor zomerse avonden met lekkere kruidige gerechten!
De staat Californië is verreweg de belangrijkste staat voor de Noord-Amerikaanse wijnbouw. Niet alle druiven zijn bedoeld om wijn van te maken. Californië is ook een grote producent van tafeldruiven en rozijnen.
Als we het uitstekende klimaat voor wijnbouw buiten beschouwing laten, dan is de belangrijkste oorzaak van het Californische succes het gebruik van de Vitis vinifera-rassen. Lang geleden werd hier al voor gekozen. In de negentiende eeuw lieten Europese immigranten stekjes van Euro­pese rassen overkomen. In 1880 vestigde de University of California een groot researchcentrum in Berkeley, waardoor de kwaliteit van de Californische wijn verder toenam. De beroemde wijnbouw- en oenologie-afdeling aan de universiteit van Californië in Davis is hieruit voortgekomen.
Hoewel Californië al vrij lange tijd bezig is met wijnbouw, de professionalisering ervan en onderzoek, is het pas sinds 1960 echt in opkomst. In 1966 bouwde Robert Mondavi zijn ambitieuze winery in Oakville, in de Napa Valley. Deze winery beschouwt men als het begin van een nieuw tijdperk, waarin de Californische wijnbouw enorm tot ontwikkeling is gekomen. Zijn Opus One is de bekendste Californische wijn.
Meer zien
,
Reviews van andere oogstjaren van Sun Gate Cabernet Sauvignon 20172018

4/5

Prachtige wijn uit Californië. Een intense rode wijn, robijnrood van kleur en heerlijk zacht rood fruit als kersen in de smaak. De wijn is heerlijk rond van smaak en heeft zeer verfijnde tannines. Drink je 'm ietsje kouder, is het een heerlijke begeleider voor zomerse avonden met lekkere kruidige gerechten!De staat Californië is verreweg de belangrijkste staat voor de Noord-Amerikaanse wijnbouw. Niet alle druiven zijn bedoeld om wijn van te maken. Californië is ook een grote producent van tafeldruiven en rozijnen.

Als we het uitstekende klimaat voor wijnbouw buiten beschouwing laten, dan is de belangrijkste oorzaak van het Californische succes het gebruik van de Vitis vinifera-rassen. Lang geleden werd hier al voor gekozen. In de negentiende eeuw lieten Europese immigranten stekjes van Euro­pese rassen overkomen. In 1880 vestigde de University of California een groot researchcentrum in Berkeley, waardoor de kwaliteit van de Californische wijn verder toenam. De beroemde wijnbouw- en oenologie-afdeling aan de universiteit van Californië in Davis is hieruit voortgekomen.Hoewel Californië al vrij lange tijd bezig is met wijnbouw, de professionalisering ervan en onderzoek, is het pas sinds 1960 echt in opkomst. In 1966 bouwde Robert Mondavi zijn ambitieuze winery in Oakville, in de Napa Valley. Deze winery beschouwt men als het begin van een nieuw tijdperk, waarin de Californische wijnbouw enorm tot ontwikkeling is gekomen. Zijn Opus One is de bekendste Californische wijn.
Meer zien

Andere producten van hetzelfde wijnhuis