Trends:

Dao

Quinta dos Carvalhais Encruzado Branco 2018

75cl

18,55€ (Richtprijs)

Kenmerken

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2018 Andere wijnjaren
2019 en 2016
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Dao (Portugal)
Wijnkelder: Quinta Dos Carvalhais
Volume: 75cl
Druiven: Encruzado
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 14%
Quinta Dos Carvalhais is de fabrikant van Quinta dos Carvalhais Encruzado Branco 2018 , een wijn witte met herkomstaanduiding Dao die encruzado druiven bevat uit 2018 en die een alcoholgehalte van 14º heeft. Een wijn witte beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Bereiding van Quinta dos Carvalhais Encruzado Branco 2018

Quinta dos Carvalhais Encruzado Branco 2018 (Encruzado)

Producent: Quinta Dos Carvalhais

abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Dao

druiven: Encruzado

Meer zien

Reviews van Quinta dos Carvalhais Encruzado Branco 2018

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Quinta dos Carvalhais Encruzado Branco 2018:Waarderen Quinta dos Carvalhais Encruzado Branco 2018:

4 /5

17, 5 punten Revista de Vinhos - Het heeft fijne lichaam en zuurgraad, met een unieke veroudering potentieel. Met een stro-achtige gele tint, deze wijn toont een verfijnde en subtiele bouquet, met een prevalentie van wit fruit, bloemen notities en perfect geïntegreerd eiken noten vanaf het moment dat hij doorgebracht in vat. In de mond, het heeft een levendige aanval, een fijne zuren, een full body, en de kenmerkende minerale component zo typerend is voor de Encruzado ras, samen met een uitstekende harmonie en een lang en goed uitgebalanceerde finish.
Meer zien
,
Reviews van andere oogstjaren van Quinta dos Carvalhais Encruzado Branco 20182016

4/5

17,5 pts Revista de Vinhos - Het heeft fijne lichaam en zuurgraad, met een unieke veroudering potentieel. Met een stro-achtige gele tint, deze wijn toont een verfijnde en subtiele bouquet, met een prevalentie van wit fruit, bloemen notities en perfect geïntegreerde eiken noten vanaf het moment dat hij doorgebracht in vat. In de mond, het heeft een levendige aanval, een fijne zuren, een full body, en de kenmerkende minerale component zo typerend is voor de Encruzado ras, samen met een uitstekende harmonie en een lang en goed uitgebalanceerde finish.
Meer zien