Trends:

Marlborough

The Crossings Pinot Noir 2015

75cl Inhoud

15,00€ (Richtprijs)

Kenmerken

Soort Wijn: rode Wijn
Oogstjaar: 2015 Andere wijnjaren
2014 en 2013
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Marlborough (Nieuw-Zeeland)
Wijnkelder: The Crossings
Volume: 75cl
Druiven: Pinot Noir
Allergenen: Bevat Sulfieten
The Crossings Pinot Noir 2015 , vervaardigd door The Crossings, is een wijn rode uit het gekwalificeerd wijngebied Marlborough op basis van druivensoort pinot noir uit 2015. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een rode die een beoordeling van 4 punten uit 5 verdient.

Bereiding van The Crossings Pinot Noir 2015

The Crossings Pinot Noir 2015 (Pinot Noir)

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: intense robijnrode kleur met glans.
 • Neus: De neus, rode bessen en kersen, viooltjes en een vleugje vanille.De -Mouth Cruces Pinot Noir Pinot Noir is een goede surround heerlijke smaak met bessen en een vleugje hout. zijdezachte tannines en een gladde consistentie harmoniseren van de mond, met een laatste kruidachtige noot die blijft hangen.

APPELLATIE: Marlborough

WIJNGAARD: Las Cruces is een gevestigd merk in Nieuw-Zeeland met een levendige smaakprofiel van Nieuw-Zeeland. De wijnen worden geteeld en geproduceerd in drie verschillende Awatere Valley wijngaarden: Medway, Willow TV en Brackenfield. De Cruces assortiment biedt zes verschillende variëteiten: Sauvignon Blanc, Pinot Noir, Pinot Grigio, Riesling en Grüner Veltliner. Marlborough regio verhuisd naar de voorgrond treden, zoals de teelt van wijngaarden in 1980. Vandaag de dag is de wijnstreek verviervoudigd, in feite, is de grootste van alle wijnstreken in Nieuw-Zeeland. met wijngaarden bezetten meer dan de helft van het land.

GRAPES: Pinot Noir 100%

VOORVOORBEREIDING: Onder de wereldleiders op het gebied van duurzaamheid, het bedrijf creëert en implementeert een niet aflatende streven naar de beste praktijken flessen wijn.

Tip: U kunt eten met vlees gerechten zoals gegrild lamsvlees, gebraden varkensvlees of eendenborst.

ALCOHOL: 13,5%

Meer zien

Reviews van The Crossings Pinot Noir 2015

4

3 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  3
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor The Crossings Pinot Noir 2015:Waarderen The Crossings Pinot Noir 2015:

4 /5

PROEFNOTITIES:Uitzicht: intense robijnrode kleur met glans.Neus: De neus, rode bessen en kersen, viooltjes en een vleugje vanille.De -Mouth Cruces Pinot Noir Pinot Noir is een goede surround heerlijke smaak met bessen en een vleugje hout. zijdezachte tannines en een gladde consistentie harmoniseren van de mond, met een laatste kruidachtige noot die blijft hangen.APPELLATIE: MarlboroughWIJNGAARD: Las Cruces is een gevestigd merk in Nieuw-Zeeland met een levendige smaakprofiel van Nieuw-Zeeland. De wijnen worden geteeld en geproduceerd in drie verschillende Awatere Valley wijngaarden: Medway, Willow TV en Brackenfield. De Cruces assortiment biedt zes verschillende variëteiten: Sauvignon Blanc, Pinot Noir, Pinot Grigio, Riesling en Grüner Veltliner. Marlborough regio verhuisd naar de voorgrond treden, zoals de teelt van wijngaarden in 1980. Vandaag de dag is de wijnstreek verviervoudigd, in feite, is de grootste van alle wijnstreken in Nieuw-Zeeland. met wijngaarden bezetten meer dan de helft van het land.GRAPES: Pinot Noir 100%VOORVOORBEREIDING: Onder de wereldleiders op het gebied van duurzaamheid, het bedrijf creëert en implementeert een niet aflatende streven naar de beste praktijken flessen wijn.Tip: U kunt eten met vlees gerechten zoals gegrild lamsvlees, gebraden varkensvlees of eendenborst.ALCOHOL: 13,5%
Meer zien
,
Reviews van andere oogstjaren van The Crossings Pinot Noir 20152013

4/5

Klaarblijkelijke geur van aalbessen. Smaakt naar licht rook.
Zou het niet aanraden dit .
Meer zien
Wit Steck