Trends:

Wg Herxheim Am Berg Riesling Herxheimer Honigsack 1L 2019

1L

Wg Herxheim Am Berg Riesling Herxheimer Honigsack 1L 2019

7,55€ 6,07€
6,07€ 7,55€
Winkel: Perbaccowein NL (Duitsland) Estimated delivery: 9 - 11 dagen
Dit product heeft een extra expeditie tijd van 48 uren.
Verzendkosten: 13,00€

-20%

Kenmerken

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2019 Andere wijnjaren
2018 en 2017
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Pfalz (Duitsland)
Wijnkelder: Wg Herxheim Am Berg
Volume: 100cl
Druiven: Riesling
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 12.5%
Uit de wijnkelders van Wg Herxheim Am Berg (Pfalz) ontvangen wij Wg Herxheim Am Berg Riesling Herxheimer Honigsack 1L 2019 (6,07€), een wijn witte met geselecteerde riesling druiven uit 2019 en die een alcoholgraad van 12.5º heeft.

Beschrijving van Wg Herxheim Am Berg Riesling Herxheimer Honigsack 1L 2019

Wg Herxheim Am Berg Riesling Herxheimer Honigsack 1L 2019 (Riesling)

PROEFNOTITIES:

  • View: Het is een witte, kristallijne en mousserende wijn met gouden glitters.
  • Neus: Aroma's zeer nauwkeurig leisteen, nat steen en zuiver witte bloemen domineren.
  • Mond: zuurgraad sterk, zeer nauwkeurige, gaat rechtstreeks naar het punt. Deze wijn wordt gekenmerkt door een zoete en stroperige, kun je hints van tropische vruchten zoals meloen, ananas en nectarine zien. Met weinig lichaam en veel zuren.

APPELLATIE: Pfalz (Duitsland).

WIJNGAARD: Wg Herxheim Am Berg.

DRUIVEN: Riesling (100%).

VEROUDERING: Het geeft 3 tot 4 jaar.

VOORVOORBEREIDING: De oogst selectieve zachte druif verwerking, fermentatie Moselfuder en roestvrij staal vormen de basis van alle lokale lod wijnen, droog en fijn. De kasten zijn fijne droesem tot maart / april volgend jaar na de oogst, zijn perfect begeleid door de zintuigen en, na goedkeuring van de kelder meester, zijn gevuld met natuurlijke kurk flessen. De coöperatie wijnbouwers hebben een filosofie van traditie en vooruitgang in de wijnbouw typische wijnen, verse waarborgen en sprankelend met duidelijke en onmiskenbare fruit.

WIJNSUGGESTIE: mediterrane keuken, verse salades, wit vlees, mosselen, geflambeerde taart, ideale aanvulling op kruidig ​​voedsel, varkensvlees, vis, gevogelte en Aziatische gerechten.

TEMPERATUUR: 12-14 ° C

ALCOHOL: 12,5%

Meer zien

Reviews van Wg Herxheim Am Berg Riesling Herxheimer Honigsack 1L 2019

Dit product heeft nog geen beoordelingen. Wees de eerste om te beoordelen.

Reviews van andere oogstjaren van Wg Herxheim Am Berg Riesling Herxheimer Honigsack 1L 201920182017

4/5

"PROEFNOTITIES:Uitzicht: kristallijn en sprankelend met flitsen van schittering.Neus: aroma's van witte bloemen de boventoon.Mond: Deze wijn wordt gekenmerkt door een zoete en stroperige, kun je hints van tropische vruchten zoals meloen, ananas en nectarine zien. Met weinig lichaam en veel zuren.APPELLATIE: Duitsland.WIJNGAARD: Wg Herxheim Am Berg.DRUIVEN: Riesling.VEROUDERING: het wordt gegeven 3 tot 4 jaar.VOORVOORBEREIDING: wijnbouw speelt een belangrijke rol in het maken van deze wijn. De druiven worden uitsluitend geselecteerd in regio Herxheimer Kirchenstück en Himmelreich. De coöperatie wijnbouwers hebben een filosofie van traditie en vooruitgang in de wijnbouw typische wijnen, verse waarborgen en sprankelend met duidelijke en onmiskenbare fruit.WIJNSUGGESTIE: Ideaal met kruidig ​​voedsel, varkensvlees, vis, gevogelte en Aziatische gerechten.TEMPERATUUR: 12-14 ° CALCOHOL: 12,5%
Meer zien

4/5

Ik dronk het met rijst a la Cubana. Ik heb het gedronken met mensen die deze wijn kende.
Deze 2017 heeft een zeer duidelijke goude kleur. Duidelijke notities van witte bloemen. Goede smaak, met notities van karamel.
Meer zien