Trends:

Juwel Weine Juwel Weissburgunder Trocken 2018

75cl

Juwel Weine Juwel Weissburgunder Trocken 2019

12,36€ 9,91€
9,91€ 12,36€

Dit product is niet beschikbaar.
Je kunt kopen Juwel Weine Juwel Weissburgunder Trocken 2019

Kenmerken

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2018 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Rheinhessen (Duitsland)
Wijnkelder: Weingut Juwel
Volume: 75cl
Druiven: Weissburgunder
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 12.5%
Juwel Weine Juwel Weissburgunder Trocken 2018 uit de wijnkelders van Weingut Juwel is een wijn witte met herkomstaanduiding Rheinhessen met de beste weissburgunder druiven uit het wijnjaar 2018 en met 12.5º alcoholgehalte. Een wijn witte beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Beschrijving van Juwel Weine Juwel Weissburgunder Trocken 2018

Juwel Weine Juwel Weissburgunder Trocken 2018 (Weissburgunder)

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: Licht geel.
 • Neus: Sommige abrikoos. Radiant zure groene appel aroma's, peren verse en sappige ananas.
 • Mond: fijne kruiden. Een wijn met veel kracht en expressiviteit. Peer, ananas en een lichte kruiden noot. enorme sappigheid.

APPELLATIE: Rheinhessen

WIJNGAARD: Juliane Eller Wijn / juweel wijnen. Kwaliteit rode wijnen in Alsheim Rijn Hessen. Family Family Eller, met slechts 23 jaar van Juliane 2014 Eller nam het familiebedrijf, dat de moderne wijnbouw te produceren wijnen van wereldklasse vooraf bepaalt. Het wijnhuis is gespecialiseerd in vijf varianten: Riesling, Pinot Gris, Pinot Blanc, Sylvaner, Pinot Noir. In de wijnproeverijen landgoed biedt cepagewijnen. De naam "juweel" werd gekozen omdat de druiven zijn voor ruwe edelstenen die hun deel in de kelder te krijgen. De Pinot Noir verscheidenheid behoren tot de meest populaire vormen van Duitsland.

GRAPES: Pinot.

AGING: roestvrij staal.

VOORBEREIDING: In chemische meststoffen en pesticiden is vrijgesteld van dit wijnhuis. De productie vindt plaats vanuit een ecologisch perspectief uitgevoerd. De wijnstokken groeien diepe löss en mergel. Elke druivenwijn binnentreedt wordt gelezen door de hand en zorgvuldig verwerkt. De wijnen zijn zorgvuldig gerijpt in roestvrij staal en gebotteld in het komende jaar. duidelijke installatie cepagewijnen zijn het gevolg.

Koppelen: schaal-en schelpdieren, vis, kaas, peer salade met walnoten, asperges.

TEMPERATUUR: 8-10 ° C

ALCOHOL: 12,5%

Meer zien

Reviews van Juwel Weine Juwel Weissburgunder Trocken 2018

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Juwel Weine Juwel Weissburgunder Trocken 2018:Waarderen Juwel Weine Juwel Weissburgunder Trocken 2018:

4 /5

PROEFNOTITIES:Uitzicht: Licht geel.Neus: Sommige abrikoos. Radiant zure groene appel aroma's, peren verse en sappige ananas.Mond: fijne kruiden. Een wijn met veel kracht en expressiviteit. Peer, ananas en een lichte kruiden noot. enorme sappigheid.APPELLATIE: RheinhessenWIJNGAARD: Juliane Eller Wijn / juweel wijnen. Kwaliteit rode wijnen in Alsheim Rijn Hessen. Family Family Eller, met slechts 23 jaar van Juliane 2014 Eller nam het familiebedrijf, dat de moderne wijnbouw te produceren wijnen van wereldklasse vooraf bepaalt. Het wijnhuis is gespecialiseerd in vijf varianten: Riesling, Pinot Gris, Pinot Blanc, Sylvaner, Pinot Noir. In de wijnproeverijen landgoed biedt cepagewijnen. De naam "juweel" werd gekozen omdat de druiven zijn voor ruwe edelstenen die hun deel in de kelder te krijgen. De Pinot Noir verscheidenheid behoren tot de meest populaire vormen van Duitsland.GRAPES: Pinot.AGING: roestvrij staal.VOORBEREIDING: In chemische meststoffen en pesticiden is vrijgesteld van dit wijnhuis. De productie vindt plaats vanuit een ecologisch perspectief uitgevoerd. De wijnstokken groeien diepe löss en mergel. Elke druivenwijn binnentreedt wordt gelezen door de hand en zorgvuldig verwerkt. De wijnen zijn zorgvuldig gerijpt in roestvrij staal en gebotteld in het komende jaar. duidelijke installatie cepagewijnen zijn het gevolg.Koppelen: schaal-en schelpdieren, vis, kaas, peer salade met walnoten, asperges.TEMPERATUUR: 8-10 ° CALCOHOL: 12,5%
Meer zien
,
Reviews van andere oogstjaren van Juwel Weine Juwel Weissburgunder Trocken 20182019

4/5

Het was niet goed met het vlees. Ik ben gewoon Juwel Weine Juwel Weissburgunder Trocken voor bijzondere mensen te reserveren .
Aangename kleur. Het heeft aroma's van witte bloemen. Te zuur naar mijn smaak.
Meer zien

Andere producten van hetzelfde wijnhuis