Trends:

Anselmo Mendes Contacto Alvarinho 2018

75cl

RP90Parker

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2018 Andere wijnjaren
2019 en 2017
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Vinho Verde (Portugal)
Wijnkelder: Anselmo Mendes
Volume: 75cl
Druiven: Alvarinho
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 13%
Anselmo Mendes biedt ons deze Anselmo Mendes Contacto Alvarinho 2018 (13,65€), een wijn witte vervaardigd in het gekwalificeerde wijngebied Vinho Verde die alvarinho druiven uit 2018 bevat en die een alcoholgraad van 13º heeft. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een witte die een beoordeling van 3,9 punten uit 5 verdient wat betreft de gidsen en tijdschriften uit de branche verdient hij een robert parker cijfer: 90.

Beschrijving van Anselmo Mendes Contacto Alvarinho 2018

Anselmo Mendes Contacto Alvarinho 2018 (Alvarinho)

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: lichtgeel.
 • Neus: zeer intens aroma, met tonen van citrus en bloemen, onderscheidend en elegant.
 • Mond: zacht, droog, fruitig, fris en lange afdronk met tonen van citrus en mineralen.

APPELLATIE: Vinho Verde.

GRAPES: Alvarihno.

AGING: Aged gedurende 4 maanden op gist met wekelijkse verwijderd.

VOORBEREIDING gefermenteerd in kleine roestvrijstalen tanks bij een constante temperatuur gedurende 15 dagen.

PAIRING: preferiblamente gegrilde vis en zeevruchten.

TEMPERATUUR: 6-8 °C

ALCOHOL: 13%

Meer zien

Het wijnhuis

Anselmo Mendes

Anselmo Mendes

De wijnmakerij, in het gebied Vale do Minho, is een ruimte van experiment en onderzoek, vanwaaruit Anselmo Mendes 'passie voor wijn en de regio vorm en smaak krijgen. Het is een plaats van heruitvinding, om van elke wijn een uitdrukking te maken van de aarde die tot haar meest sublieme vorm is verheven, een culturele eigenschap, een kenmerk van karakter.

Meer over het wijnhuis

Points

RP90Parker

Reviews van Anselmo Mendes Contacto Alvarinho 2018

3.9

4 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  4
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Anselmo Mendes Contacto Alvarinho 2018:Waarderen Anselmo Mendes Contacto Alvarinho 2018:

4 /5

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: Anselmo Mendes Contacto Branco 2018 heeft een lichtgele kleur, in het bijzonder fris met een flits van groen.
 • Neus: Aroma's van groen gras, frisse citrus, perzik, vlierbloesem en petrichor mineralen.
 • Mond: Deze groene chert witte wijn heeft de complexiteit en verrassende en aangename rondheid. Bodied en fris met een grote citroenschil en groene appels, die veroudering op droesem voegt textuur welkom. Op de finish met klassieke bitterheid van grapefruit Alvarinho.

APPELLATIE: Vinho Verde

WIJNGAARD: Anselmo Mendes Vinhos. Ondanks het werken met een aantal verschillende soorten druiven, Alvarinho produceert Monção en Melgaço is de keus van Anselmo Mendes; het geval waarin hij heeft veel tijd besteed geïnvesteerd, dus de meeste van de natuurlijke kenmerken en mogelijkheden.

GRAPES: Alvarinho

AGING: ten minste vier maanden op de fijne droesem.

VOORVOORBEREIDING: Dit complex jonge wijn was de winnaar van de International Wine Challenge 2018 de bronzen medaille, en spreekt perfect de geest van Vinho Verde O.D. Het profiteert van volledige ontstelen, korte maceratie en koud verduidelijking medium. De fermentatie wordt uitgevoerd bij een constante snelheid tussen 14 en 22 ° C.

WIJNARRANGEMENT: De ideale wordt geserveerd met hapjes; vis of groentesoepen; zeevruchten zoals gegrilde inktvis, garnalen of schelpdieren; en vegetarische gerechten.

TEMPERATUUR: 6-8 ° C

ALCOHOL 13%

Meer zien
,

3.5 /5

Meer zien
,

Ongeëvenaard

4 /5

PROEFNOTITIES:Uitzicht: Anselmo Mendes Contacto Branco 2018 heeft een lichtgele kleur, in het bijzonder fris met een flits van groen.Neus: Aroma's van groen gras, frisse citrus, perzik, vlierbloesem en petrichor mineralen.Mond: Deze groene chert witte wijn heeft de complexiteit en verrassende en aangename rondheid. Bodied en fris met een grote citroenschil en groene appels, die veroudering op droesem voegt textuur welkom. Op de finish met klassieke bitterheid van grapefruit Alvarinho.APPELLATIE: Vinho VerdeWIJNGAARD: Anselmo Mendes Vinhos. Ondanks het werken met een aantal verschillende soorten druiven, Alvarinho produceert Monção en Melgaço is de keus van Anselmo Mendes; het geval waarin hij heeft veel tijd besteed geïnvesteerd, dus de meeste van de natuurlijke kenmerken en mogelijkheden.GRAPES: AlvarinhoAGING: ten minste vier maanden op de fijne droesem.VOORVOORBEREIDING: Dit complex jonge wijn was de winnaar van de International Wine Challenge 2018 de bronzen medaille, en spreekt perfect de geest van Vinho Verde O.D. Het profiteert van volledige ontstelen, korte maceratie en koud verduidelijking medium. De fermentatie wordt uitgevoerd bij een constante snelheid tussen 14 en 22 ° C.WIJNARRANGEMENT: De ideale wordt geserveerd met hapjes; vis of groentesoepen; zeevruchten zoals gegrilde inktvis, garnalen of schelpdieren; en vegetarische gerechten.TEMPERATUUR: 6-8 ° CALCOHOL 13%
Meer zien
,

Anselmo Mendes Contacto Branco 2018

Reviews van andere oogstjaren van Anselmo Mendes Contacto Alvarinho 20182017

4/5

De wijn wordt aanbevolen in het restaurant waar ik naar toe ga.
Het smaakte me zijn geel amber van kleur. Honing geur. Het smaakte me omdat het liet een ruwe smaak in de mond.
Meer zien
Anselmo Mendes Contacto Branco 2017

Andere producten van hetzelfde wijnhuis