Trends:

Vinho Verde

Niepoort Nat Cool Drink Me Branco 2017

75cl

10,75€ (Richtprijs)

Kenmerken

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2017 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Vinho Verde (Portugal)
Wijnkelder: Niepoort
Volume: 75cl
Druiven: Arinto, Avesso, Azal Tinto, Loureiro, Trajadura
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 11%
Niveau Van De Wijn In De Fles: Half Schouder (ME - Mi-Epaule)
Niepoort levert ons Niepoort Nat Cool Drink Me Branco 2017 , een wijn witte met herkomstaanduiding Vinho Verde op basis van druivensoort trajadura, loureiro, azal tinto, avesso en arinto uit 2017 en waarvan de alcoholgraad 11º is.

Bereiding van Niepoort Nat Cool Drink Me Branco 2017

Niepoort Nat Cool Drink Me Branco 2017 (Arinto, Avesso, Azal Tinto, Loureiro en Trajadura)

PROEFNOTITIES:

  • View: Dit is een troebele witte wijn. Het is duidelijk dat sommige lees er nog in de fles. In tegenstelling tot de meeste witte wijnen, betekent dit dat de drank blijft gisten in de fles.
  • Neus: frisse aroma's prikkelen de neus zodra de fles wordt geopend. Dit heeft een lichte citrus aroma met plantaardige noten.
  • Mond: Deze drank koolzuurhoudend is, zo bubbels dansen op je tong. Het heeft ook een mooie zuurgehalte maakt een mooie begeleiding voor citrus smaken.

APPELLATIE: Vinho Verde

WIJNGAARD: Niepoort. De druiven die in deze wijn werden gekweekt in Lousada en Amarante, in de groene regio van Portugal. In dit geval, de grondsoort is graniet. De wijngaarden bevinden zich tussen 100-150 meter boven de zeespiegel.

GRAPES: Arinto, Avesso, Azal, Loureiro en Trajadura.

AGING: Deze drank eerst in de leeftijd van zes maanden in roestvrij staal. Eenmaal verhuisd naar de fles, voeg suiker stimuleert wijn drinken te blijven te gisten. De wijn zal blijven leeftijd, zolang het in de fles.

VOORBEREIDING: De druiven in deze wijn werden met de hand geoogst in september 2017. De druiven worden gefermenteerd in roestvrij staal en in de fles. Verder werd malolactische gisting ook uitgevoerd in de fles. Deze wijn werd gebotteld in juni 2018.

WIJNARRANGEMENT: Niepoort stelt serveren deze wijn met Petiscos, een traditionele Portugese snack. Zoals salades, vleesgerechten en kaas, mosselen, varkensvlees en gevogelte. Petiscos zijn het meest smakelijke gerechten.

TEMPERATUUR: 12.09 ° C

ALCOHOL: 11,4%

Meer zien

Het wijnhuis

Niepoort

Niepoort

Is een onvermijdelijk Niepoort wijnen van Portugal. Vooral bekend om zijn haven wijnen van enkele jaren geleden is ook een groot merk van droge wijnen, zowel rood en wit, uit de Douro regio.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Niepoort Nat Cool Drink Me Branco 2017

Dit product heeft nog geen beoordelingen. Wees de eerste om te beoordelen.

Reviews van andere oogstjaren van Niepoort Nat Cool Drink Me Branco 20172018

4/5

Nogal helder van kleur ,om van Niepoort te zijn. Je kunt duidelijk aan wit fruit aroma's ruiken.Niepoort met een ruwe smaak.
Een witte voor elke gelegenheid.
De Niepoort Nat Cool Drink Me Branco maakte deel uit van een proeverij.
Meer zien

Andere producten van hetzelfde wijnhuis