Trends:

Vinho Verde

Quinta de Linhares Arinto Branco 2018

75cl

5,55€ (Richtprijs)

Kenmerken

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2018 Andere wijnjaren
2017 en 2015
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Vinho Verde (Portugal)
Wijnkelder: Agri Roncão
Volume: 75cl
Druiven: Arinto
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 11%
Agri Roncão heeft deze wijn Quinta de Linhares Arinto Branco 2018 gecreëerd, een wijn witte uit Vinho Verde met arinto druiven uit 2018 en die een alcoholgehalte van 11º heeft.

Bereiding van Quinta de Linhares Arinto Branco 2018

Quinta de Linhares Arinto Branco 2018 (Arinto)

PROEFNOTITIES:

  • Uitzicht: licht goud.
  • Neus: fruitig -mineralisch.
  • Mond: De wijn die uitsluitend afkomstig is van het ras Arinto is intens, zuur en heeft een goede kwaliteit van de structuur en een fluwelen touch. Zeer fruitig met minerale noten, aroma's van groene appel en citroen.

APPELLATIE: Vinho Verde

WIJNGAARD: AGRI-Roncão merken verkocht DR wijnhuizen, Quinta da Levandeira maken Roncão en Quinta de Linhares. La Quinta de Linhares wijnhuis is gelegen in de regio Vinho Verde in de subregio Sousa in het centrum van Peñafiel. Het werd overgenomen door Domingos Ribeiro 1999a De eerste wijngaarden werden geplant in 2001 met wijnstokken. Op 12 hectare, worden de Vinhos Verdes (Groen Wit) Quinta de Linhares die hier geproduceerd. Er zijn wijnen die uitsluitend uit druiven uit de wijngaard. Hier Loureiro, Avesso, Azal en Arinto variëteiten domineren. Vinho Verde regio gelegen in het noordwesten van het land en beslaat een wijngaard oppervlakte van ongeveer 21.000 hectare. De geografische ligging, het klimaat, bodem, inheemse druivensoorten en zelfs een aantal sociaal-economische factoren die het typische karakter en de versheid van witte wijnen die in deze regio te karakteriseren.

GRAPES: Arinto.

RIJPING: temperatuurregeling. Het gebruik van roestvast stalen tanks.

VOORBEREIDING: Wijnmaker van deze wijn is Antonio Sousa. Het product is bereid uit geselecteerde druiven die afkomstig zijn uit wijngaarden van Quinta de Linhares.

WIJNARRANGEMENT: vis en wit vlees.

TEMPERATUUR: 12.08 ° C

ALCOHOL: 12%

Meer zien

Het wijnhuis

Agri Roncão

Agri Roncão

Gemaakt om een oude droom van zijn oprichter te vervullen, is Agri-Roncão geboren om wijnen van de hoogste kwaliteit te produceren.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Quinta de Linhares Arinto Branco 2018

Dit product heeft nog geen beoordelingen. Wees de eerste om te beoordelen.

Reviews van andere oogstjaren van Quinta de Linhares Arinto Branco 201820172015

4/5

16 pts Vinho Grandes Escolhas - Wijn uitsluitend gemaakt met Arinto druif, het is intens, die een goede zuurgraad en de kwaliteit van structuur, met een fluwelen touch. Zeer fruitig, met een aantal minerale tonen en aroma's van groene appel en citroen.
Meer zien

4/5

Silver Vinho Verde Challenge - Wijn uitsluitend gemaakt met Arinto druif, het is intens, de presentatie van een goede zuurgraad en de kwaliteit van de structuur, met een fluwelen touch. Zeer fruitig, met een aantal minerale tonen en aroma's van groene appel en citroen.
Meer zien

Andere producten van hetzelfde wijnhuis