Trends:

Vinho Verde

Quinta de Linhares Azal Branco 2018

75cl

5,55€ (Richtprijs)

Kenmerken

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2018 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Vinho Verde (Portugal)
Wijnkelder: Agri Roncão
Volume: 75cl
Druiven: Azal Tinto
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 11%
Quinta de Linhares Azal Branco 2018 , vervaardigd door Agri Roncão, is een wijn witte uit het gekwalificeerd wijngebied Vinho Verde met de beste azal tinto druiven uit het wijnjaar 2018 en wiens alcoholgraad is 11º. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een witte die een beoordeling van 4 punten uit 5 verdient.

Bereiding van Quinta de Linhares Azal Branco 2018

Quinta de Linhares Azal Branco 2018 (Azal Tinto)

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: Deze witte wijn heeft een rietje kleur groengeel.
 • Neus: Deze wijn heeft fruitige aroma scherpe citrus, met inbegrip van ananas, citroen en limoen.
 • Mond: Azal wijnen zijn bekend als licht in de mond. De hoge zuurgehalte maakt dit briefkaart kwam door de tong. krokant fruit smaken domineren het gehemelte. Sommige van de beste smaken van deze wijn zijn citroen, ananas en verse groene appels.

APPELLATIE: Vinho Verde

WIJNGAARDEN: Alle gebruikte druiven in deze wijn werden gekweekt in de wijngaard Quinta de Linhares. Deze wijngaard is eigendom van de Agri-snurkte Winery. Dit wijnhuis eigendom van 50.000 hectare aan wijngaarden in de Douro-vallei, Portugal. Het gebied Quinta de Linhares terrein beslaat 12 hectare.

GRAPES: Azal.

AGING: Als een witte wijn, deze drank was niet oude fles van de wijnmakerij en hoeft niet te worden verouderd zodra ze aan te schaffen.

VOORBEREIDING: Alle gebruikte druiven in deze wijn zijn zorgvuldig geselecteerd voor de oogst. De Agri-Roncao wijnmakerij is trots op het gebruik van traditionele technieken en moderne machines om uw wijn te maken. Terwijl zijn oenologische praktijken geheim worden gehouden, weten we dat de chef wijnmaker van deze fles was Antonio Sousa.

WIJNARRANGEMENT: Dit licht witte wijn paren beste vis, salades en harde kazen.

TEMPERATUUR: 8-12 ° C

ALCOHOL: 12,5%

Meer zien

Het wijnhuis

Agri Roncão

Agri Roncão

Gemaakt om een oude droom van zijn oprichter te vervullen, is Agri-Roncão geboren om wijnen van de hoogste kwaliteit te produceren.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Quinta de Linhares Azal Branco 2018

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Quinta de Linhares Azal Branco 2018:Waarderen Quinta de Linhares Azal Branco 2018:

4 /5

PROEFNOTITIES:Uitzicht: Deze witte wijn heeft een rietje kleur groengeel.Neus: Deze wijn heeft fruitige aroma scherpe citrus, met inbegrip van ananas, citroen en limoen.Mond: Azal wijnen zijn bekend als licht in de mond. De hoge zuurgehalte maakt dit briefkaart kwam door de tong. krokant fruit smaken domineren het gehemelte. Sommige van de beste smaken van deze wijn zijn citroen, ananas en verse groene appels.APPELLATIE: Vinho VerdeWIJNGAARDEN: Alle gebruikte druiven in deze wijn werden gekweekt in de wijngaard Quinta de Linhares. Deze wijngaard is eigendom van de Agri-snurkte Winery. Dit wijnhuis eigendom van 50.000 hectare aan wijngaarden in de Douro-vallei, Portugal. Het gebied Quinta de Linhares terrein beslaat 12 hectare.GRAPES: Azal.AGING: Als een witte wijn, deze drank was niet oude fles van de wijnmakerij en hoeft niet te worden verouderd zodra ze aan te schaffen.VOORBEREIDING: Alle gebruikte druiven in deze wijn zijn zorgvuldig geselecteerd voor de oogst. De Agri-Roncao wijnmakerij is trots op het gebruik van traditionele technieken en moderne machines om uw wijn te maken. Terwijl zijn oenologische praktijken geheim worden gehouden, weten we dat de chef wijnmaker van deze fles was Antonio Sousa.WIJNARRANGEMENT: Dit licht witte wijn paren beste vis, salades en harde kazen.TEMPERATUUR: 8-12 ° CALCOHOL: 12,5%
Meer zien
,
Reviews van andere oogstjaren van Quinta de Linhares Azal Branco 2018201920162015

4/5

Ik weet niet of er problemen met wijnjaar 2019 zijn, maar het leek dat de kleur erg saai was. In de neus, ruiken we witte vruchten.Het is een zeer evenwichtig Azal Tinto .
We delden het met de Oostelijke keuken.
We dronken het met mijn partner en ik.
Meer zien

4/5

De Quinta de Linhares Azal Branco is helder geel. Alleen als ik rook, merkte ik de geur van witte bloemen op.Ik merkte het als warm en dicht in de mond op.
Goede wijn te drinken tussen de maaltijden.
Met vrienden en prettig gesprek.
Meer zien

4/5

De eerste keer ik dronk het met mensen van de Agri Roncão .
Het is een zeer licht geel, bijna transparant. Ze legde me uit dat het naar Acacio bloem rook. Ik dacht dat het me zuurgraad gaf.
Het smaakte me met gekookte garnalen.
Meer zien

Andere producten van hetzelfde wijnhuis