Trends:

Vinho Verde

Quinta de Linhares Premium Branco 2018

75cl

6,05€ (Richtprijs)

Kenmerken

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2018 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Vinho Verde (Portugal)
Wijnkelder: Agri Roncão
Volume: 75cl
Druiven: Avesso, Loureiro
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 12%
Agri Roncão is de bereider van de Quinta de Linhares Premium Branco 2018 , een wijn witte met herkomstaanduiding Vinho Verde met de beste loureiro en avesso druiven uit het wijnjaar 2018 en die een alcoholgraad van 12º bevat.

Bereiding van Quinta de Linhares Premium Branco 2018

Quinta de Linhares Premium Branco 2018 (Avesso en Loureiro)

PROEFNOTITIES:

  • Uitzicht: licht goud.
  • Neus: fruitig en citrus met goed ontwikkelde bloemige noten.
  • Mond: zachte aanrakingen van witte bloemen zoals jasmijn en oranje en citrus die voor een aangename koelte te geven. Het heeft een goede elegantie. Door de verscheidenheid aan wijnen Loureiro wordt gekenmerkt door een intense bloemige noten en tropische vruchten. Hij is fris en fruitig en toont de typische kenmerken van de druif die makkelijk muskateliert.

APPELLATIE: Vinho Verde

WIJNGAARD: Quinta de Linhares (geleverd door Agri-Roncao Het wijnhuis is gelegen in de regio Vinho Verde in de sub-regio Sousa en in 1999 (door Domingos Ribeiro van een wijngaard in de Douro ha) kocht de eerste wijngaarden werden 2001a geplant .. in de afgelopen jaren, de Quinta de Linhares een van de meest bekroonde wijngaarden. in 2017, de Quinta de Linhares Avesso 2016 werd geëerd door de Commissie van Wijnbouw in de regio Vinho Verde als "de beste groene wijnen" principes 2018 Quinta de Linhares was. azal toegekend in 2017, bevestiging van de uitzonderlijke kwaliteit van zijn wijnen. het wijnhuis is António Sousa, een referentie in de regio.

In het deelgebied druiven Avesso Sousa, Arinto, Azal Loureiro, Alvarinho Trajadura en gekweekt. Van Linhares staat bekend om jonge en frisse wijnen, werd Quinta uitgereikt in de afgelopen jaren als gevolg van het hoge potentieel.

GRAPES: Avesso, Loureiro

AGING: Gemaakt met temperatuurregeling en het gebruik van roestvast stalen tanks.

VOORBEREIDING: La Quinta de Linhares ligt in het centrum van Peñafiel in het afgebakende groene wijn regio, subregio Sousa. Met een totale oppervlakte van 16 hectare, groene wijn Vijfde Linhares en RD zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde druiven uitsluitend komende Vijfde Linhares.

WIJNARRANGEMENT: vis en wit vlees.

TEMPERATUUR: 12.08 ° C

ALCOHOL: 12%

Meer zien

Het wijnhuis

Agri Roncão

Agri Roncão

Gemaakt om een oude droom van zijn oprichter te vervullen, is Agri-Roncão geboren om wijnen van de hoogste kwaliteit te produceren.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Quinta de Linhares Premium Branco 2018

Dit product heeft nog geen beoordelingen. Wees de eerste om te beoordelen.

Reviews van andere oogstjaren van Quinta de Linhares Premium Branco 20182019

4/5

Ik was verbaasd dat het een witte zo diep van kleur was. Alleen als ik rook, merkte ik de geur van witte bloemen op.Rook notities in de mond.
Zeer goed met gemarineerde sardines.
Ze gaven het aan mij tot een compromis om het te proeven.
Meer zien

Andere producten van hetzelfde wijnhuis